Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozornie leniwi FC Sages
2222 Tactiek new
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
45.4 gemiddelde waardering 53
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen solid


10e minuut.
Canlı geeft een lange en hoge pass. Popowicz rent richting de bal. Pekonen begaat een overtreding. Pekonen krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Canlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Canlı passt de bal zonder na te denken. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... Filaktou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - FC Sages 0:1

16e minuut.
Talpăşan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Canlı de bal. Canlı probeert naar een medespeler te passen. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bandhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Converso met een sublieme pass. Korhola rent richting de bal. Popowicz onderschept slim de pass. Popowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - FC Sages 0:2

32e minuut.
Daar is Korhola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popowicz is nu in balbezit. Korhola verovert de bal door een tackle van achteren. Canlı onderschept slim de pass. Canlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - FC Sages 0:3

33e minuut.
Converso met een sublieme pass. Popowicz is nu in balbezit. Canlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bandhi is nu in balbezit. Bandhi passt de bal in één keer door. Converso bereikt de bal nog maar net als eerste. Converso geeft een lange en hoge pass. Popowicz springt en kopt de bal. Filaktou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak passt de bal met de wreef. Canlı probeert naar een medespeler te passen. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Jastrząb is nu in balbezit. Jastrząb probeert naar een medespeler te passen. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz schiet op doel. Filaktou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - FC Sages 0:4

45e minuut.
Plesca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozornie leniwi 72%, FC Sages 28%.
Pozornie leniwi - FC Sages 0:4

48e minuut.
Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhawik verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhawik geeft de bal voor. Klungelig pakt Plesca de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Brasil is nu in balbezit. Brasil geeft de bal voor. Canlı probeert naar een medespeler te passen. Popowicz rent richting de bal. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Filaktou bokst de bal weg.

61e minuut.
Popowicz onderschept slim de pass. Çamdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Converso rent richting de bal. Converso geeft een lange en hoge pass. Popowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wrzesień kopt de bal weg. Jastrząb is nu in balbezit. Jastrząb passt de bal zonder na te denken. Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski geeft een lange en hoge pass. Magheru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca speelt de bal door. Canlı speelt de bal door. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Canlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Canlı passt de bal zonder na te denken. Sebők met een sublieme pass. Popowicz rent richting de bal. Popowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozornie leniwi 70%, FC Sages 30%.
Pozornie leniwi - FC Sages 0:4