Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sages Pozornie leniwi
new Tactiek 2222
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
53.8 gemiddelde waardering 44.8
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Dynak rent richting de bal. Dynak geeft de bal voor. Ivanovets rent richting de bal. Ivanovets schiet op doel. Magheru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Pozornie leniwi 0:1

7e minuut.
Converso is nu in balbezit. Converso passt de bal in één keer door. Popowicz rent richting de bal. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Filaktou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sages - Pozornie leniwi 1:1

9e minuut.
Canlı probeert naar een medespeler te passen. Popowicz rent richting de bal. Pekonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jastrząb neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Korhola de bal. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz schiet op doel. Filaktou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Pozornie leniwi 2:1

20e minuut.
Canlı speelt de bal door. Popowicz is nu in balbezit. Pekonen is nu in balbezit. Popowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Popowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Korhola de bal. Andreánszky met een sublieme pass. Pekonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz onderschept slim de pass. Popowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Dynak speelt de bal door. Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canan. Ivanovets wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ivanovets kan niet meer verder spelen. Valdizán komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Czendej raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Słupecki komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Çamdeviren met een snelle inworp. Converso is nu in balbezit. Converso passt de bal zonder na te denken. Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wrzesień heeft problemen om de bal te vangen. Wrzesień geeft de bal voor. Canan heeft problemen om de bal te vangen. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plesca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sages 37%, Pozornie leniwi 63%.
FC Sages - Pozornie leniwi 2:1

48e minuut.
Canlı probeert naar een medespeler te passen. Pekonen onderschept slim de pass. Popowicz rent richting de bal. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Filaktou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Pozornie leniwi 3:1

57e minuut.
Dynak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień passt de bal zonder na te denken. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Sebők is nu in balbezit. Sebők speelt de bal door. Canlı geeft de bal voor. Popowicz rent richting de bal. Popowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Canan met een sublieme pass. Converso met een sublieme pass. Canlı is nu in balbezit. Canlı geeft de bal voor. Plesca springt en kopt de bal. Filaktou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Daar is Popowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korhola rent richting de bal. Popowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca schiet op doel. Filaktou bokst de bal weg. Klungelig pakt Pekonen de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Plesca heeft problemen om de bal te vangen. Canlı rent richting de bal. Canlı passt de bal zonder na te denken. Plesca rent richting de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ... Filaktou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Popowicz rent richting de bal. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Filaktou probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Śliwowski passt de bal met de wreef. Sebők bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebők passt de bal zonder na te denken. Popowicz rent richting de bal. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Filaktou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Jastrząb geeft een hoge lob. Pekonen kopt de bal weg. Klungelig pakt Çamdeviren de bal. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel. Filaktou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Pozornie leniwi 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sages 30%, Pozornie leniwi 70%.
FC Sages - Pozornie leniwi 4:1