Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marooned Pozornie leniwi
The Wall Tactiek 2222
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
38.6 gemiddelde waardering 45.8
matig Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


15e minuut.
Çamdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdeviren geeft de bal voor. Romo rent richting de bal. Ivanovets verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanovets draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Syed Salim kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarađen de bal. Xiangzhan is nu in balbezit. Ivanovets onderschept slim de pass. Ivanovets draait met de bal, schiet en ... Breś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Jędrzejczyk kopt de bal weg. Syed Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Geduld zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Geduld naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Sarađen is nu in balbezit. Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarađen begaat een overtreding. Ivanovets raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Czendej wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Quiróz de bal. Czendej met een sublieme pass. Ivanovets is nu in balbezit. Ivanovets draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Syed Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Syed Salim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Śliwowski probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejczyk is nu in balbezit. Jędrzejczyk probeert naar een medespeler te passen. Syed Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Syed Salim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marooned 56%, Pozornie leniwi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marooned - Pozornie leniwi 0:0

53e minuut.
Ivanovets passt de bal in één keer door. Dynak is nu in balbezit. Dynak geeft een lange en hoge pass. Syed Salim is nu in balbezit. Syed Salim haalt uit met een fantastische trap. Breś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Romo speelt de bal door. Daar is Quiróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiróz speelt de bal door. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela geeft de bal voor. Filaktou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Dynak met een sublieme pass. Jędrzejczyk rent richting de bal. Daar is Jędrzejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędrzejczyk speelt de bal door. Czendej geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Dynak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sarađen de bal. Ivanovets rent richting de bal. Ivanovets schiet op doel. Breś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marooned - Pozornie leniwi 0:1

83e minuut.
Syed Salim rent richting de bal. Carrizo begaat een overtreding. Syed Salim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Śliwowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Syed Salim is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marooned 57%, Pozornie leniwi 43%.
Marooned - Pozornie leniwi 0:1