Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabujcze Strzały Widzew Łódź I
442 go Tactiek moja2
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 46
very good Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Arixi kopt de bal weg. Denizel is nu in balbezit. Szmiel maakt een afschuwelijke overtreding. Szmiel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Gajkowski geeft een hoge lob. Bezinski kopt de bal weg. Arixi heeft problemen om de bal te vangen. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange geeft de bal voor. Inworp. Szűgyi met een snelle inworp. Gajkowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ortís is nu in balbezit. Ortís passt de bal zonder na te denken. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu haalt uit met een fantastische trap. Nowosad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Widzew Łódź I 1:0

35e minuut.
Wojciulewicz met een sublieme pass. Ortís is nu in balbezit. Vraciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vraciu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Arixi geeft de bal voor. Bezinski probeert de bal aan de voet te houden. Gajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajkowski geeft een lange en hoge pass. Bezinski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jemioła rent richting de bal. Jemioła passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bragin de bal. Czarnik verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Nasiopoulos trapt de bal weg van het doel. Gajkowski geeft een lange en hoge pass. Vraciu kopt de bal weg. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 54%, Widzew Łódź I 46%.
Zabujcze Strzały - Widzew Łódź I 1:0

46e minuut.
Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz geeft de bal voor. Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik haalt uit met een fantastische trap. Nasiopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Widzew Łódź I 1:1

55e minuut.
Szűgyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajkowski geeft een hoge lob. Bezinski springt en kopt de bal. Nowosad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Czarnik is nu in balbezit. Gajkowski onderschept slim de pass. Gajkowski probeert naar een medespeler te passen. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Czarnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok passt de bal in één keer door. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezinski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Güngösteren komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Arixi de bal. Vraciu rent richting de bal. Vraciu passt de bal in één keer door. Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Arixi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Felsztyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajkowski geeft de bal voor. Vraciu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 51%, Widzew Łódź I 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabujcze Strzały - Widzew Łódź I 1:1