Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Łódź I Zabujcze Strzały
moja2 Tactiek najsilniejsza
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten good
adequate Passen good
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Tüzün passt de bal zonder na te denken. Ortís rent richting de bal. Szmiel maakt een afschuwelijke overtreding. Szmiel krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Szmiel met een sublieme pass. Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren schiet op doel. Arixi probeert de bal aan de voet te houden. Nowosad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Lenart geeft een hoge lob. Lange kopt de bal weg. Klungelig pakt Denizel de bal. Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Szűgyi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wilczyk komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk onderschept slim de pass. Wilczyk passt de bal in één keer door. Güngösteren is nu in balbezit. Güngösteren draait met de bal, schiet en ... Nowosad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź I - Zabujcze Strzały 0:1

33e minuut.
Rajski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lalciu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź I 57%, Zabujcze Strzały 43%.
Widzew Łódź I - Zabujcze Strzały 0:1

46e minuut.
Okoniewski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Arixi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wilczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Czarnik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villalvilla. Czarnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Tüzün zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czarnik rent richting de bal. Czarnik schiet op doel. Jakuczun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź I 40%, Zabujcze Strzały 60%.
Widzew Łódź I - Zabujcze Strzały 0:1