Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sages Zabujcze Strzały
new Tactiek 532_flames
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
54.1 gemiddelde waardering 49.6
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Szűgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Szűgyi probeert naar een medespeler te passen. Gajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajkowski geeft de bal voor. Vraciu krijgt zijn hoofd ertegen. Magheru bokst de bal weg. Bezinski rent richting de bal. Bezinski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Zabujcze Strzały 0:1

12e minuut.
Daar is Popowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragin rent richting de bal. Andreánszky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andreánszky krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sebők met een snelle inworp. Canlı rent richting de bal. Canlı passt de bal zonder na te denken. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi met een sublieme pass. Gajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajkowski geeft een hoge lob. Bezinski maakt een snoekduik en kopt de bal. Magheru bokst de bal weg. Bandhi is nu in balbezit. Vraciu onderschept slim de pass. Vraciu draait met de bal, schiet en ... Magheru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Canlı met een sublieme pass. Converso bereikt de bal nog maar net als eerste. Converso geeft een lange en hoge pass. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gajkowski is nu in balbezit. Gajkowski geeft een lange en hoge pass. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Zabujcze Strzały 0:2

41e minuut.
Popowicz passt de bal zonder na te denken. Converso bereikt de bal nog maar net als eerste. Converso speelt de bal door. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... Nasiopoulos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sages 44%, Zabujcze Strzały 56%.
FC Sages - Zabujcze Strzały 0:2

46e minuut.
Bilewicz komt het veld opgelopen. Plesca komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Duvivier verovert de bal door een tackle van achteren. Duvivier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gajkowski de bal. Gajkowski geeft de bal voor. Bezinski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Canlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Canlı probeert naar een medespeler te passen. Popowicz rent richting de bal. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Ion probeert de bal aan de voet te houden. Nasiopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ion geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sebők met de inworp. Canlı geeft een lange en hoge pass. Plesca krijgt zijn hoofd ertegen. Nasiopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sebők rent richting de bal. Sebők geeft een lange en hoge pass. Daar is Bilewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Canlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilson komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Duvivier geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vraciu stond buitenspel. Jastrząb neemt vlug de vrije trap. Plesca rent richting de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ... Nasiopoulos bokst de bal weg.

74e minuut.
Brasil kopt de bal weg. Bezinski heeft problemen om de bal te vangen. Bandhi rent richting de bal. Bezinski onderschept slim de pass. Bezinski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Bandhi de bal. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Converso probeert naar een medespeler te passen. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sebők geeft de bal voor. Bragin kopt de bal weg. Bilewicz probeert de bal aan de voet te houden. Canlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Canlı draait met de bal, schiet en ... Nasiopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sages 31%, Zabujcze Strzały 69%.
FC Sages - Zabujcze Strzały 0:2