Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozornie leniwi Fc Mierni
2222 Tactiek max1
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 27
6 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 56.2
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Messiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski is nu in balbezit. Messiano verovert de bal door een tackle van achteren. Messiano schiet op doel. Filaktou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - Fc Mierni 0:1

4e minuut.
Montana rent richting de bal. Messiano rent richting de bal. Śliwowski begaat een overtreding. Śliwowski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal in één keer door. Montana is nu in balbezit. Montana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - Fc Mierni 0:2

8e minuut.
Rivas rent richting de bal. Rivas geeft een hoge lob. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel. Filaktou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - Fc Mierni 0:3

13e minuut.
Syed Salim draait met de bal, schiet en ... Wilczkowski met een sublieme pass. Bueno kopt de bal weg. Montana is nu in balbezit. Montana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Widmer probeert naar een medespeler te passen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno passt de bal zonder na te denken. Montana rent richting de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Grozdanić neemt vlug de vrije trap. Messiano heeft problemen om de bal te vangen. Messiano passt de bal zonder na te denken. Montana is nu in balbezit. Montana haalt uit met een fantastische trap. Filaktou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Pekonen verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanić speelt de bal door. Montana controleert de bal met de borst. Montana schiet op doel. Korhola probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - Fc Mierni 0:4

27e minuut.
Pekonen onderschept slim de pass. Grozdanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pekonen krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rivas onderschept slim de pass. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Messiano speelt de bal door. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Messiano passt de bal in één keer door. Montana is nu in balbezit. Widmer is nu in balbezit. Widmer geeft een lange en hoge pass. Montana maakt een snoekduik en kopt de bal. Filaktou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bueno probeert naar een medespeler te passen. Grozdanić is nu in balbezit. Grozdanić passt de bal met de wreef. Messiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Messiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - Fc Mierni 0:5

40e minuut.
Bueno neemt vlug de vrije trap. Messiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śliwowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Messiano moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Messiano kan niet meer verder spelen. Šarenac komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Pekonen geeft de bal voor. Oraşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czendej krijgt een gele kaart. Oraşan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Oraşan kan niet meer verder spelen. Śmiecikowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozornie leniwi 80%, Fc Mierni 20%.
Pozornie leniwi - Fc Mierni 0:5

47e minuut.
Filaktou probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejczyk geeft een hoge lob. Syed Salim kopt de bal weg. Ivanovets heeft problemen om de bal te vangen. Ivanovets haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Brătescu geeft een lange en hoge pass. Rivas met een sublieme pass. Montana rent richting de bal. Klungelig pakt Montana de bal. Montana schiet op doel. Filaktou bokst de bal weg.

59e minuut.
Widmer met een snelle inworp. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno passt de bal in één keer door. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - Fc Mierni 0:6

60e minuut.
Korhola is nu in balbezit. Šarenac verovert de bal door een tackle van achteren. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel. Filaktou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - Fc Mierni 0:7

61e minuut.
Ivanovets passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pekonen de bal. Pekonen speelt de bal door. Jędrzejczyk rent richting de bal. Jędrzejczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Jędrzejczyk rent richting de bal. Grozdanić verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanić passt de bal zonder na te denken. Daar is Montana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - Fc Mierni 0:8

72e minuut.
Bueno probeert de bal met de borst te controleren. Dynak geeft een lange en hoge pass. Ivanovets rent richting de bal. Ivanovets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - Fc Mierni 1:8

76e minuut.
Janković kopt de bal weg. Šarenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana is nu in balbezit. Šarenac rent richting de bal. Šarenac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - Fc Mierni 1:9

80e minuut.
Widmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno passt de bal met de wreef. Šarenac rent richting de bal. Šarenac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozornie leniwi 73%, Fc Mierni 27%.
Pozornie leniwi - Fc Mierni 1:9