Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mierni Pozornie leniwi
max1 Tactiek 2222
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.8 gemiddelde waardering 43.5
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Błażej speelt de bal door. Klungelig pakt Messiano de bal. Korhola rent richting de bal. Messiano onderschept slim de pass. Messiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Śliwowski speelt de bal door. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu met een sublieme pass. Montana rent richting de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap. Filaktou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Grozdanić rent richting de bal. Grozdanić met een sublieme pass. Montana is nu in balbezit. Montana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu passt de bal in één keer door. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana schiet op doel. Filaktou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - Pozornie leniwi 1:0

32e minuut.
Korhola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu met een sublieme pass. Messiano heeft problemen om de bal te vangen. Messiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - Pozornie leniwi 2:0

40e minuut.
Grozdanić probeert naar een medespeler te passen. Błażej rent richting de bal. Błażej probeert naar een medespeler te passen. Montana heeft problemen om de bal te vangen. Montana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rivas kopt de bal weg. Błażej rent richting de bal. Dynak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dynak krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Błażej heeft problemen om de bal te vangen. Błażej probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Messiano de bal. Messiano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mierni 18%, Pozornie leniwi 82%.
Fc Mierni - Pozornie leniwi 2:0

48e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Çamdeviren begaat een overtreding. Bueno raakt geblesseerd tijdens het duel. Widmer wilt de vrije trap nemen. Pekonen onderschept slim de pass. Brătescu met een sublieme pass. Messiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Messiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - Pozornie leniwi 3:0

50e minuut.
Bueno geeft een lange en hoge pass. Messiano maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Wrzesień de bal. Grozdanić is nu in balbezit. Grozdanić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Błażej passt de bal in één keer door. Grozdanić speelt de bal door. Korhola met een sublieme pass. Messiano rent richting de bal. Messiano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Filaktou bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Korhola onderschept slim de pass. Messiano verovert de bal door een tackle van achteren. Montana rent richting de bal. Messiano rent richting de bal. Messiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dolianitis komt het veld opgelopen. Filaktou met een harde bal richting middenveld. Bueno kopt de bal weg. Messiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Messiano schiet op doel. Filaktou bokst de bal weg.

68e minuut.
Błażej bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażej speelt de bal door. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ... Filaktou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - Pozornie leniwi 4:0

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Syed Salim stond buitenspel. Grozdanić neemt vlug de vrije trap. Messiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Śmiecikowski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Grozdanić rent richting de bal. Grozdanić passt de bal zonder na te denken. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu probeert naar een medespeler te passen. Grozdanić met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mierni 18%, Pozornie leniwi 82%.
Fc Mierni - Pozornie leniwi 4:0