Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASR Madera GO
1 Tactiek 0004
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
34.9 gemiddelde waardering 48.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Algarate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kołecki komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Saraceni heeft problemen om de bal te vangen. Saraceni probeert naar een medespeler te passen. Smirnov rent richting de bal. Smirnov schiet op doel. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - GO 0:1

9e minuut.
Piţigoi met de inworp. Smirnov met een sublieme pass. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok schiet op doel. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - GO 0:2

9e minuut.
Jimlínský speelt de bal door. Kolski heeft problemen om de bal te vangen. Piţigoi speelt de bal door. Smirnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka geeft een hoge lob. Kossok probeert de bal met de borst te controleren. Kossok draait met de bal, schiet en ... Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - GO 0:3

16e minuut.
Piţigoi passt de bal met de wreef. Daar is Sláva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossok is nu in balbezit. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Miranda trapt de bal weg. Nelkowski kopt de bal weg. Barbaru geeft een hoge lob. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - GO 0:4

19e minuut.
Bledzewski geeft een hoge lob. Nelkowski kopt de bal weg. Saraceni met een sublieme pass. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Piţigoi met een snelle inworp. Smirnov probeert naar een medespeler te passen. Barbaru met een sublieme pass. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smirnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov geeft een lange en hoge pass. Kossok is nu in balbezit. Kossok draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bledzewski met een snelle inworp. Smirnov rent richting de bal. Smirnov speelt de bal door. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - GO 0:5

29e minuut.
Klungelig pakt Kolski de bal. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok passt de bal met de wreef. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - GO 0:6

34e minuut.
Jimlínský met een sublieme pass. Nelkowski is nu in balbezit. Piţigoi geeft een hoge lob. Daar is Coronel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smirnov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Saraceni de bal. Saraceni geeft een hoge lob. Kossok is nu in balbezit. Kossok schiet op doel. Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - GO 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASR Madera 71%, GO 29%.
ASR Madera - GO 0:7

50e minuut.
Kołecki kopt de bal weg. Barbaru met een sublieme pass. Smirnov heeft problemen om de bal te vangen. Smirnov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - GO 0:8

53e minuut.
Ţicleanu is nu in balbezit. Saraceni is nu in balbezit. Saraceni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kossok de bal. Kossok draait met de bal, schiet en ... Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Miranda niet meer kan verder spelen. Kruk komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ţicleanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Smirnov de bal. Kołecki is nu in balbezit. Smirnov verovert de bal door een tackle van achteren. Smirnov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu passt de bal met de wreef. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok schiet op doel. Kruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - GO 0:9

78e minuut.
Debreczeni passt de bal zonder na te denken. Smirnov rent richting de bal. Smirnov met een sublieme pass. Kossok rent richting de bal. Kossok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smirnov rent richting de bal. Smirnov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - GO 0:10

80e minuut.
Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu passt de bal met de wreef. Kossok is nu in balbezit. Kossok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - GO 0:11

83e minuut.
Kusiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Barbaru de bal. Barbaru geeft een lange en hoge pass. Kossok is nu in balbezit. Kossok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Konopka geeft een lange en hoge pass. Smirnov rent richting de bal. Smirnov speelt de bal door. Kossok is nu in balbezit. Kossok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. Kruk bokst de bal weg. Coronel rent richting de bal. Kossok verovert de bal door een tackle van achteren. Kossok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - GO 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASR Madera 74%, GO 26%.
ASR Madera - GO 0:12