Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mierni FC Sages
max1 Tactiek new
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 53.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Inworp. Šarenac met een snelle inworp. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno geeft een hoge lob. Błażej springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Sebők geeft een hoge lob. Andreánszky kopt de bal weg. Klungelig pakt Popowicz de bal. Popowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - FC Sages 0:1

16e minuut.
Błażej rent richting de bal. Błażej geeft de bal voor. Daar is Montana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montana schiet op doel. Magheru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Mierni - FC Sages 1:1

18e minuut.
Montana rent richting de bal. Grozdanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanić geeft een hoge lob. Montana rent richting de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap. Magheru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Canlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Canlı passt de bal met de wreef. Daar is Converso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Converso geeft een lange en hoge pass. Sebők geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Converso probeert naar een medespeler te passen. Grozdanić met een sublieme pass. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana schiet op doel. Magheru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - FC Sages 2:1

36e minuut.
Šarenac kopt de bal weg. Jastrząb rent richting de bal. Jastrząb geeft de bal voor. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grozdanić met de inworp. Converso rent richting de bal. Rivas onderschept slim de pass. Rivas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sebők geeft een lange en hoge pass. Popowicz is nu in balbezit. Dolianitis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dolianitis krijgt een gele kaart. Popowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popowicz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mierni 43%, FC Sages 57%.
Fc Mierni - FC Sages 2:1

46e minuut.
Plesca komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Jastrząb probeert naar een medespeler te passen. Canlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Canlı passt de bal in één keer door. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz schiet op doel. Wilczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Widmer geeft een hoge lob. Inworp. Converso met de inworp. Canlı rent richting de bal. Canlı geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Widmer rent richting de bal. Widmer speelt de bal door. Bueno geeft de bal voor. Błażej is nu in balbezit. Błażej draait met de bal, schiet en ... Magheru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Daar is Canlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canlı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Popowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janković geeft een lange en hoge pass. Popowicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Grozdanić passt de bal zonder na te denken. Telebak rent richting de bal. Błażej verovert de bal door een tackle van achteren. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ... Magheru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Sebők geeft een lange en hoge pass. Janković kopt de bal weg. Daar is Błażej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jastrząb rent richting de bal. Jastrząb geeft een lange en hoge pass. Popowicz rent richting de bal. Popowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Mierni - FC Sages 2:2

66e minuut.
Daar is Montana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brasil verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Grozdanić rent richting de bal. Grozdanić passt de bal met de wreef. Daar is Włudarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błażej rent richting de bal. Błażej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Rivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błażej rent richting de bal. Telebak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Błażej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montana neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magheru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Janković probeert naar een medespeler te passen. Telebak is nu in balbezit. Grozdanić verovert de bal door een tackle van achteren. Błażej is nu in balbezit. Błażej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Brasil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sebők rent richting de bal. Bueno onderschept slim de pass. Bueno geeft een lange en hoge pass. Magheru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Brasil passt de bal in één keer door. Jastrząb rent richting de bal. Bueno onderschept slim de pass. Bueno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mierni - FC Sages 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mierni 31%, FC Sages 69%.
Fc Mierni - FC Sages 3:2