Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sages Fc Mierni
new Tactiek max1
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Converso passt de bal met de wreef. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz passt de bal in één keer door. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... Wilczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Jastrząb passt de bal met de wreef. Sebők rent richting de bal. Sebők passt de bal zonder na te denken. Popowicz rent richting de bal. Popowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Widmer geeft een hoge lob. Talpăşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montana is nu in balbezit. Błażej bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażej draait met de bal, schiet en ... Magheru bokst de bal weg. Jastrząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana onderschept slim de pass. Montana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Fc Mierni 0:1

22e minuut.
Canlı passt de bal in één keer door. Sebők is nu in balbezit. Sebők met een sublieme pass. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Andreánszky rent richting de bal. Brătescu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canlı. Canlı krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Oraşan is nu in balbezit. Oraşan passt de bal met de wreef. Converso probeert naar een medespeler te passen. Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grozdanić probeert naar een medespeler te passen. Messiano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jastrząb. Jastrząb krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Montana is nu in balbezit. Messiano is nu in balbezit. Włudarczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Włudarczyk krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lowe geeft een lange en hoge pass. Andreánszky rent richting de bal. Widmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Widmer krijgt een gele kaart. Andreánszky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Canlı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Popowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Wilczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janković met een sublieme pass. Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sages - Fc Mierni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sages 57%, Fc Mierni 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sages - Fc Mierni 1:1

46e minuut.
Plesca komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Canlı is nu in balbezit. Popowicz rent richting de bal. Plesca is nu in balbezit. Plesca schiet op doel. Wilczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Fc Mierni 2:1

74e minuut.
Inworp. Converso met een snelle inworp. Canlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Canlı geeft de bal voor. Oraşan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Fc Mierni 3:1

75e minuut.
Dolianitis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Wilczkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Converso met een snelle inworp. Canlı geeft een hoge lob. Popowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Grozdanić met een sublieme pass. Brătescu geeft een lange en hoge pass. Włudarczyk kopt de bal weg. Bueno is nu in balbezit. Bueno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sages 54%, Fc Mierni 46%.
FC Sages - Fc Mierni 3:1