Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASR Madera Zabujcze Strzały
1 Tactiek 442 go
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 45.3
matig Schieten solide
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Daar is Moran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moran geeft de bal voor. Vraciu rent richting de bal. Vraciu draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Zabujcze Strzały 0:1

7e minuut.
Kusiak is nu in balbezit. Kusiak geeft een hoge lob. Daar is Vraciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vraciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Zabujcze Strzały 0:2

9e minuut.
Kawulok is nu in balbezit. Kawulok geeft een hoge lob. Güngösteren kopt de bal weg. Vraciu rent richting de bal. Vraciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Moran met de inworp. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok geeft de bal voor. Vraciu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moran met een snelle inworp. Kawulok met een sublieme pass. Güngösteren heeft problemen om de bal te vangen. Güngösteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Zabujcze Strzały 0:3

21e minuut.
Kawulok passt de bal zonder na te denken. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi passt de bal zonder na te denken. Güngösteren rent richting de bal. Güngösteren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Zabujcze Strzały 0:4

23e minuut.
Szmiel probeert de bal aan de voet te houden. Ion geeft een lange en hoge pass. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Zabujcze Strzały 0:5

28e minuut.
Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran rent richting de bal. Moran passt de bal in één keer door. Güngösteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngösteren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran geeft de bal voor. Vraciu kopt de bal weg. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Vraciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moran is nu in balbezit. Moran probeert naar een medespeler te passen. Güngösteren rent richting de bal. Güngösteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Zabujcze Strzały 0:6

37e minuut.
Kusiak heeft problemen om de bal te vangen. Moran rent richting de bal. Moran probeert naar een medespeler te passen. Güngösteren is nu in balbezit. Güngösteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Zabujcze Strzały 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASR Madera 78%, Zabujcze Strzały 22%.
ASR Madera - Zabujcze Strzały 0:7

46e minuut.
Vandenbossche komt het veld opgelopen. Benedetich komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Supka geeft de bal voor. Coronel controleert de bal met de borst. Güngösteren rent richting de bal. Güngösteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Zabujcze Strzały 0:8

55e minuut.
Kołecki rent richting de bal. Kołecki passt de bal met de wreef. Szmiel geeft de bal voor. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu schiet op doel. Miranda bokst de bal weg.

59e minuut.
Vraciu is nu in balbezit. Güngösteren rent richting de bal. Vraciu is nu in balbezit. Güngösteren rent richting de bal. Güngösteren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Liberatore komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedetich probeert naar een medespeler te passen. Kołecki rent richting de bal. Liberatore verovert de bal door een tackle van achteren. Liberatore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Vandenbossche met de inworp. Benedetich rent richting de bal. Benedetich passt de bal met de wreef. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Kusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moran speelt de bal door. Klungelig pakt Benedetich de bal. Moran is nu in balbezit. Moran passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Jimlínský rent richting de bal. Jimlínský passt de bal in één keer door. Heinäaho is nu in balbezit. Heinäaho schiet op doel. Nasiopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Zabujcze Strzały 1:8

81e minuut.
Moran rent richting de bal. Moran passt de bal zonder na te denken. Daar is Liberatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberatore haalt uit met een fantastische trap. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Zabujcze Strzały 1:9

84e minuut.
Vandenbossche rent richting de bal. Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedetich met een sublieme pass. Vraciu rent richting de bal. Vraciu schiet op doel. Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASR Madera 66%, Zabujcze Strzały 34%.
ASR Madera - Zabujcze Strzały 1:9