Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marooned Fc Mierni
The Wall Tactiek max1
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 57.8
weak Schieten very good
average Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Brătescu is nu in balbezit. Brătescu geeft een lange en hoge pass. Carrizo kopt de bal weg. Bueno rent richting de bal. Bueno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Brătescu met een snelle inworp. Grozdanić rent richting de bal. Grozdanić speelt de bal door. Błażej bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Montana is nu in balbezit. Galis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno geeft de bal voor. Montana krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Błażej kopt de bal weg. Montana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarađen. Montana raakt geblesseerd tijdens het duel. Widmer komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bueno heeft problemen om de bal te vangen. Bueno passt de bal met de wreef. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel. Breś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Brătescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grozdanić is nu in balbezit. Grozdanić probeert naar een medespeler te passen. Błażej is nu in balbezit. Błażej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Widmer is nu in balbezit. Widmer geeft een hoge lob. Janković probeert de bal aan de voet te houden. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana heeft problemen om de bal te vangen. Montana geeft een lange en hoge pass. Błażej is nu in balbezit. Błażej haalt uit met een fantastische trap. Breś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Bueno met een sublieme pass. Montana is nu in balbezit. Montana passt de bal met de wreef. Błażej heeft problemen om de bal te vangen. Błażej schiet op doel. Breś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Galis geeft een hoge lob. Brătescu controleert de bal met de borst. Brătescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Montana de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap. Breś bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marooned 75%, Fc Mierni 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marooned - Fc Mierni 0:0

52e minuut.
Bueno passt de bal in één keer door. Šarenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarenac passt de bal met de wreef. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ... Breś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Inworp. Šarenac met een snelle inworp. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno geeft een hoge lob. Błażej springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marooned - Fc Mierni 0:1

59e minuut.
Breś trapt de bal weg van het doel. Grozdanić kopt de bal weg. Błażej rent richting de bal. Błażej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Xiangzhan rent richting de bal. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanić speelt de bal door. Brătescu rent richting de bal. Brătescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marooned 73%, Fc Mierni 27%.
Marooned - Fc Mierni 0:1