Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sages Widzew Łódź I
new Tactiek moja2
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 42.4
very good Schieten average
very good Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Arixi geeft een lange en hoge pass. Jastrząb kopt de bal weg. Canlı speelt de bal door. Popowicz rent richting de bal. Popowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Canlı met een sublieme pass. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz speelt de bal door. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Widzew Łódź I 1:0

11e minuut.
Lowe geeft een hoge lob. Arixi heeft problemen om de bal te vangen. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky schiet op doel. Nowosad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Widzew Łódź I 2:0

37e minuut.
Lowe met een sublieme pass. Popowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lange. Lange krijgt een gele kaart. Popowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Canlı komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebők verovert de bal door een tackle van achteren. Sebők passt de bal in één keer door. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arixi rent richting de bal. Andreánszky verovert de bal door een tackle van achteren. Andreánszky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Widzew Łódź I 3:0

39e minuut.
Andreánszky onderschept slim de pass. Andreánszky passt de bal in één keer door. Canlı speelt de bal door. Popowicz rent richting de bal. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Nowosad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sages 30%, Widzew Łódź I 70%.
FC Sages - Widzew Łódź I 3:0

46e minuut.
Plesca komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Włudarczyk kopt de bal weg. Canlı met een sublieme pass. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Widzew Łódź I 4:0

52e minuut.
Converso is nu in balbezit. Converso probeert naar een medespeler te passen. Lange is nu in balbezit. Plesca onderschept slim de pass. Plesca schiet op doel. Nowosad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lange de bal. Plesca rent richting de bal. Plesca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Popowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arixi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Włudarczyk geeft een hoge lob. Popowicz kopt de bal weg. Lange heeft problemen om de bal te vangen. Plesca rent richting de bal. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Nowosad bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sebők zal de hoekschop nemen. Popowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Nowosad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sages - Widzew Łódź I 5:0

57e minuut.
Lange rent richting de bal. Lange geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Converso met een snelle inworp. Canlı geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Canlı probeert naar een medespeler te passen. Ortís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebők verovert de bal door een tackle van achteren. Sebők geeft de bal voor. Plesca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lange is nu in balbezit. Lange geeft een lange en hoge pass. Inworp. Converso met de inworp. Canlı geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Talpăşan passt de bal zonder na te denken. Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plesca passt de bal in één keer door. Canlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Canlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Canlı is nu in balbezit. Ortís rent richting de bal. Canlı onderschept slim de pass. Canlı geeft een hoge lob. Popowicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ortís onderschept slim de pass. Ortís speelt de bal door. Jastrząb probeert naar een medespeler te passen. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lange onderschept slim de pass. Canlı onderschept slim de pass. Canlı met een sublieme pass. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Nowosad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sages 34%, Widzew Łódź I 66%.
FC Sages - Widzew Łódź I 5:0