Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.201 [del]
  • Stadion: GO Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8151
GO Pozornie leniwi
0004 Tactiek 2222
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
50.7 gemiddelde waardering 44
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Kujawski kopt de bal weg. Saraceni is nu in balbezit. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru geeft een hoge lob. Kossok krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu passt de bal met de wreef. Kossok rent richting de bal. Kossok draait met de bal, schiet en ... Filaktou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Pozornie leniwi 1:0

18e minuut.
Smirnov passt de bal met de wreef. Syed Salim probeert naar een medespeler te passen. Saraceni rent richting de bal. Ivanovets onderschept slim de pass. Ivanovets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Smirnov kopt de bal weg. Klungelig pakt Wrzesień de bal. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok is nu in balbezit. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Filaktou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Pozornie leniwi 2:0

21e minuut.
Kossok passt de bal zonder na te denken. Ţicleanu speelt de bal door. Pekonen is nu in balbezit. Smirnov onderschept slim de pass. Smirnov haalt uit met een fantastische trap. Filaktou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Smirnov kopt de bal weg. Daar is Piţigoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piţigoi passt de bal in één keer door. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jędrzejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syed Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Syed Salim draait met de bal, schiet en ... Urru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Pozornie leniwi 2:1

31e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal zonder na te denken. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok draait met de bal, schiet en ... Filaktou bokst de bal weg. Pekonen geeft de bal voor. Daar is Kujawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru geeft een lange en hoge pass. Kossok rent richting de bal. Kossok draait met de bal, schiet en ... Filaktou bokst de bal weg.

33e minuut.
Barbaru maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Korhola kopt de bal weg. Smirnov heeft problemen om de bal te vangen. Smirnov geeft een lange en hoge pass. Kossok springt en kopt de bal. Filaktou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Çamdeviren kopt de bal weg. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru met een sublieme pass. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Dynak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wrzesień speelt de bal door. Dynak rent richting de bal. Dynak geeft de bal voor. Ivanovets springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO 35%, Pozornie leniwi 65%.
GO - Pozornie leniwi 2:1

48e minuut.
Jędrzejczyk geeft een lange en hoge pass. Burcă heeft problemen om de bal te vangen. Saraceni probeert naar een medespeler te passen. Smirnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru speelt de bal door. Kossok is nu in balbezit. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Filaktou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GO - Pozornie leniwi 3:1

70e minuut.
Saraceni kopt de bal weg. Klungelig pakt Ţicleanu de bal. Ţicleanu passt de bal zonder na te denken. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok draait met de bal, schiet en ... Filaktou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal in één keer door. Kossok is nu in balbezit. Kossok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Filaktou niet meer kan verder spelen. Słupecki komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dynak probeert naar een medespeler te passen. Czendej heeft problemen om de bal te vangen. Czendej probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Jędrzejczyk kopt de bal weg. Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski passt de bal in één keer door. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru geeft een lange en hoge pass. Korhola probeert de bal met de borst te controleren. Kossok is nu in balbezit. Kossok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO 40%, Pozornie leniwi 60%.
GO - Pozornie leniwi 3:1