Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozornie leniwi GO
2222 Tactiek 0004
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 49.4
solid Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Czendej rent richting de bal. Konopka onderschept slim de pass. Konopka passt de bal in één keer door. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok schiet op doel. Słupecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Kossok heeft problemen om de bal te vangen. Korhola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kossok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kossok maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Ţicleanu passt de bal zonder na te denken. Saraceni rent richting de bal. Saraceni geeft een hoge lob. Kossok springt en kopt de bal. Słupecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - GO 0:1

13e minuut.
Inworp. Saraceni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu geeft een lange en hoge pass. Smirnov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kossok de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kossok rent richting de bal. Kossok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - GO 0:2

16e minuut.
Smirnov geeft de bal voor. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok schiet op doel. Na een snelle pass probeert Korhola de bal onder controle te krijgen. Słupecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - GO 0:3

18e minuut.
Piţigoi met een snelle inworp. Smirnov speelt de bal door. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Korhola de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu geeft een lange en hoge pass. Pekonen kopt de bal weg. Smirnov rent richting de bal. Smirnov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - GO 0:4

23e minuut.
Smirnov passt de bal in één keer door. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kossok de bal. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Słupecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Jędrzejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov verovert de bal door een tackle van achteren. Smirnov speelt de bal door. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Dynak de bal. Dynak geeft een lange en hoge pass. Bradu probeert de bal met de borst te controleren. Syed Salim rent richting de bal. Syed Salim haalt uit met een fantastische trap. Urru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Urru niet meer kan verder spelen. González Dabo komt het veld opgelopen. Piţigoi met een snelle inworp. Smirnov is nu in balbezit. Smirnov geeft een lange en hoge pass. Słupecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pekonen heeft problemen om de bal te vangen. Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekonen onderschept slim de pass. Paal! Kossok heeft problemen om de bal te vangen. Kossok haalt uit met een fantastische trap. Słupecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - GO 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozornie leniwi 72%, GO 28%.
Pozornie leniwi - GO 0:5

51e minuut.
Dynak rent richting de bal. Saraceni is nu in balbezit. Saraceni passt de bal in één keer door. Daar is Ţicleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţicleanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - GO 0:6

53e minuut.
Ţicleanu passt de bal zonder na te denken. Saraceni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pekonen de bal. Kossok rent richting de bal. Kossok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - GO 0:7

59e minuut.
Jędrzejczyk geeft een hoge lob. Burcă kopt de bal weg. Daar is Saraceni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanovets onderschept slim de pass. Ivanovets haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Barbaru rent richting de bal. Barbaru geeft de bal voor. Kossok is nu in balbezit. Kossok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - GO 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozornie leniwi 55%, GO 45%.
Pozornie leniwi - GO 0:8