Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chomiczówka FC FC Barcelona92
Legia Warszawa Tactiek odwarzna
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 58.2
very good Schieten outstanding
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Madrazo met een snelle inworp. Osajda speelt de bal door. Vitry rent richting de bal. Vitry draait met de bal, schiet en ... Czapla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - FC Barcelona92 0:1

7e minuut.
Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński geeft een hoge lob. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ... Czapla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - FC Barcelona92 0:2

10e minuut.
Chwalibogowski is nu in balbezit. Chwalibogowski geeft een lange en hoge pass. Potoku probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pedota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bittencourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bittencourt met een sublieme pass. Osajda met een sublieme pass. Klungelig pakt Obrejan de bal. Vitry rent richting de bal. Vitry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bal geeft de bal voor. Lugmao heeft problemen om de bal te vangen. Pedota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lugmao raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Łyskawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyskawa geeft een hoge lob. Daar is Laureys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureys schiet op doel. Bittencourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - FC Barcelona92 1:2

19e minuut.
Pedota rent richting de bal. Lupu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedota. Pedota krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Agebäck geeft een lange en hoge pass. Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - FC Barcelona92 1:3

30e minuut.
Sheshchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Sheshchenko passt de bal met de wreef. Vitry rent richting de bal. Vitry draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hoàng Khang probeert de bal aan de voet te houden. Vitry is nu in balbezit. Vitry schiet op doel. Czapla bokst de bal weg. Klungelig pakt Mahieu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - FC Barcelona92 1:4

33e minuut.
Czwertyński met de inworp. Osajda met een sublieme pass. Łyskawa probeert naar een medespeler te passen. Laureys rent richting de bal. Laureys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Agebäck met een snelle inworp. Osajda probeert naar een medespeler te passen. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - FC Barcelona92 1:5

45e minuut.
Daar is Laureys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Agebäck passt de bal zonder na te denken. Vitry is nu in balbezit. Vitry haalt uit met een fantastische trap. Czapla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 56%, FC Barcelona92 44%.
Chomiczówka FC - FC Barcelona92 1:5

51e minuut.
Klungelig pakt Laureys de bal. Lupu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupu passt de bal met de wreef. Madrazo geeft een hoge lob. Vitry maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Osajda controleert de bal met de borst. Potoku is nu in balbezit. Osajda begaat een overtreding. Osajda krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Vukadinović rent richting de bal. Madrazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović onderschept slim de pass. Vukadinović geeft een hoge lob. Bal kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Doeltrap. Duraj komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vitry met een sublieme pass. Sheshchenko is nu in balbezit. Łyskawa is nu in balbezit. Sheshchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap. Czapla bokst de bal weg.

74e minuut.
Osajda kopt de bal weg. Daar is Hoàng Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap. Czapla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Madrazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrazo met een sublieme pass. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda geeft de bal voor. Vitry maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - FC Barcelona92 1:6

81e minuut.
Potoku kopt de bal weg. Daar is Laureys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupu probeert naar een medespeler te passen. Vitry is nu in balbezit. Vitry schiet op doel. Czapla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Mahieu geeft een lange en hoge pass. Kalabić geeft een lange en hoge pass. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko schiet op doel. Czapla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - FC Barcelona92 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 57%, FC Barcelona92 43%.
Chomiczówka FC - FC Barcelona92 1:7