Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona92 Chomiczówka FC
odwarzna Tactiek Legia Warszawa
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 46.2
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Klungelig pakt Lefebvre de bal. Řičica bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefebvre onderschept slim de pass. Lefebvre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Chomiczówka FC 1:0

5e minuut.
Vukadinović geeft de bal voor. Lupu heeft problemen om de bal te vangen. Mahieu speelt de bal door. Pedota is nu in balbezit. Pedota schiet op doel. Bittencourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Osajda rent richting de bal. Osajda passt de bal met de wreef. Garner rent richting de bal. Garner draait met de bal, schiet en ... Pachut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Quốc Thịnh is nu in balbezit. Quốc Thịnh geeft een hoge lob. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner haalt uit met een fantastische trap. Pachut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Chomiczówka FC 2:0

17e minuut.
Garner kopt de bal weg. Osajda geeft een lange en hoge pass. Lefebvre is nu in balbezit. Lefebvre schiet op doel. Pachut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Chomiczówka FC 3:0

20e minuut.
Mahieu rent richting de bal. Mahieu met een sublieme pass. Lupu is nu in balbezit. Lupu geeft een lange en hoge pass. Lefebvre bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Klungelig pakt Lugmao de bal. Lugmao geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khang probeert de bal aan de voet te houden. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Chomiczówka FC 4:0

25e minuut.
Quốc Thịnh speelt de bal door. Madrazo geeft de bal voor. Lefebvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefebvre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Matyasik geeft de bal voor. Madrazo kopt de bal weg. Beiçola rent richting de bal. Lefebvre verovert de bal door een tackle van achteren. Lefebvre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Osajda rent richting de bal. Osajda speelt de bal door. Łyskawa is nu in balbezit. Lefebvre verovert de bal door een tackle van achteren. Lefebvre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Osajda speelt de bal door. Dačić rent richting de bal. Dačić speelt de bal door. Garner rent richting de bal. Garner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 47%, Chomiczówka FC 53%.
FC Barcelona92 - Chomiczówka FC 4:0

46e minuut.
Řičica geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dačić met de inworp. Osajda is nu in balbezit. Osajda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Lupu geeft een lange en hoge pass. Lefebvre kopt de bal weg. Garner is nu in balbezit. Garner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Chomiczówka FC 5:0

48e minuut.
Lefebvre rent richting de bal. Lefebvre met een sublieme pass. Hoàng Khang rent richting de bal. Garner verovert de bal door een tackle van achteren. Garner haalt uit met een fantastische trap. Pachut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Dačić rent richting de bal. Dačić passt de bal in één keer door. Garner rent richting de bal. Garner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Osajda speelt de bal door. Lefebvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefebvre passt de bal zonder na te denken. Garner rent richting de bal. Garner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Chomiczówka FC 6:0

65e minuut.
Daar is Mahieu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda is nu in balbezit. Osajda passt de bal met de wreef. Garner rent richting de bal. Garner draait met de bal, schiet en ... Pachut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Chomiczówka FC 7:0

65e minuut.
Bình Nguyên komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Lutek komt het veld opgelopen. Travieso komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lutek passt de bal met de wreef. Daar is Łyskawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefebvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefebvre schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pedota rent richting de bal. Czwertyński onderschept slim de pass. Czwertyński geeft een hoge lob. Lefebvre is nu in balbezit. Lefebvre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Chomiczówka FC 8:0

85e minuut.
Vukadinović probeert naar een medespeler te passen. Pedota rent richting de bal. Pedota passt de bal in één keer door. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 41%, Chomiczówka FC 59%.
FC Barcelona92 - Chomiczówka FC 8:0