Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łogiń Łódź zniczpruszkow
takta Tactiek nowa
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 44.7
good Schieten good
average Passen average
good Verdedigen weak


2e minuut.
Stanlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanlej probeert naar een medespeler te passen. Appolinário heeft problemen om de bal te vangen. Appolinário geeft de bal voor. Bustos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Tarnowski rent richting de bal. Tarnowski probeert naar een medespeler te passen. Calini met een sublieme pass. Ott rent richting de bal. Ott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Törker onderschept slim de pass. Törker passt de bal in één keer door. Iwańczyk speelt de bal door. Ott is nu in balbezit. Ott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Törker onderschept slim de pass. Törker passt de bal met de wreef. Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - zniczpruszkow 1:0

28e minuut.
Calini rent richting de bal. Ruppert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calini raakt geblesseerd tijdens het duel. Törker met een snel genomen vrije trap. Auterio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott verovert de bal door een tackle van achteren. Ott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Peraza kopt de bal weg. Calini rent richting de bal. Calini passt de bal met de wreef. Ott is nu in balbezit. Ott draait met de bal, schiet en ... Kuczera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogiń Łódź 53%, zniczpruszkow 47%.
Łogiń Łódź - zniczpruszkow 1:0

46e minuut.
Takó heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini is nu in balbezit. Calini haalt uit met een fantastische trap. Kuczera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - zniczpruszkow 2:0

54e minuut.
Ott kopt de bal weg. Calini rent richting de bal. Auterio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Auterio krijgt een gele kaart. Calini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calini wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Ott de bal onder controle te krijgen. Peraza rent richting de bal. Peraza passt de bal met de wreef. Tarnowski is nu in balbezit. Tarnowski geeft de bal voor. Kuczera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ott is nu in balbezit. Ott draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chulapa is nu in balbezit. Chulapa passt de bal in één keer door. Kisteleki is nu in balbezit. Desperat onderschept slim de pass. Desperat draait met de bal, schiet en ... Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Deidda met de inworp. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk geeft een lange en hoge pass. Calini rent richting de bal. Calini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chulapa passt de bal zonder na te denken. Bożej heeft problemen om de bal te vangen. Bożej met een sublieme pass. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Calini rent richting de bal. Takó onderschept slim de pass. Törker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Törker krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Desperat rent richting de bal. Törker onderschept slim de pass. Törker speelt de bal door. Ott rent richting de bal. Ott schiet op doel. Kuczera bokst de bal weg. Klungelig pakt Leopoldsson de bal. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - zniczpruszkow 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogiń Łódź 48%, zniczpruszkow 52%.
Łogiń Łódź - zniczpruszkow 3:0