Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gronek Team FC Barcelona92
nowa Tactiek odwarzna
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Strzałka probeert naar een medespeler te passen. Socha rent richting de bal. Vitry verovert de bal door een tackle van achteren. Vitry draait met de bal, schiet en ... Çörekçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - FC Barcelona92 0:1

3e minuut.
Chwalibogowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sheshchenko de bal. Madrazo probeert naar een medespeler te passen. Vitry is nu in balbezit. Vitry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Kalabić probeert de bal aan de voet te houden. Bittencourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Lupu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zniszczoł geeft de bal voor. Muskała krijgt zijn hoofd ertegen. Bittencourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Vitry heeft problemen om de bal te vangen. Vitry passt de bal zonder na te denken. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko schiet op doel. Çörekçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - FC Barcelona92 0:2

10e minuut.
Dačić rent richting de bal. Dačić met een sublieme pass. Lupu is nu in balbezit. Lupu passt de bal zonder na te denken. Osajda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Sheshchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă onderschept slim de pass. Sheshchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bautista is nu in balbezit. Chwalibogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalibogowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Sheshchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sheshchenko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Czwertyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muskała. Czwertyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lupu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sheshchenko kan de bal niet met de borst controleren. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap. Çörekçi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dačić neemt de hoekschop. Vitry springt en kopt de bal. Çörekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Grămadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Grămadă controleert de bal met de borst. Çörekçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Osajda passt de bal met de wreef. Smolarz geeft een lange en hoge pass. Grămadă kan de bal niet met de borst controleren. Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Dačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dačić passt de bal met de wreef. Vitry is nu in balbezit. Vitry draait met de bal, schiet en ... Çörekçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - FC Barcelona92 0:3

24e minuut.
Madrazo verovert de bal door een tackle van achteren. Madrazo probeert naar een medespeler te passen. Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap. Chipsah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çörekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Dačić kopt de bal weg. Vitry rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dawahare. Dawahare krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Vitry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osajda wilt de vrije trap nemen. Strzałka heeft problemen om de bal te vangen. Vitry rent richting de bal. Vitry haalt uit met een fantastische trap. Çörekçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - FC Barcelona92 0:4

26e minuut.
Bautista probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zniszczoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socha rent richting de bal. Vitry verovert de bal door een tackle van achteren. Vitry draait met de bal, schiet en ... Çörekçi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Chwalibogowski passt de bal met de wreef. Osajda rent richting de bal. Osajda passt de bal in één keer door. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Sheshchenko geeft de bal voor. Strzałka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dawahare de bal onder controle te krijgen. Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić met een sublieme pass. Çörekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - FC Barcelona92 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gronek Team 74%, FC Barcelona92 26%.
Gronek Team - FC Barcelona92 0:5

46e minuut.
Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko passt de bal zonder na te denken. Vitry is nu in balbezit. Vitry schiet op doel. Karner probeert de bal aan de voet te houden. Çörekçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - FC Barcelona92 0:6

48e minuut.
Smolarz kopt de bal weg. Osajda is nu in balbezit. Zniszczoł begaat een overtreding. Osajda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Osajda kan niet meer verder spelen. Duraj komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Duraj passt de bal in één keer door. Lupu speelt de bal door. Dačić is nu in balbezit. Dačić geeft een hoge lob. Sheshchenko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Duraj kan de bal niet met de borst controleren. Karner verovert de bal door een tackle van achteren. Duraj verovert de bal door een tackle van achteren. Duraj geeft de bal voor. Sheshchenko springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Lupu passt de bal in één keer door. Sheshchenko is nu in balbezit. Duraj is nu in balbezit. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Lupu rent richting de bal. Lupu met een sublieme pass. Karner rent richting de bal. Sheshchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Sheshchenko schiet op doel. Çörekçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Duraj passt de bal met de wreef. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko geeft een lange en hoge pass. Vitry is nu in balbezit. Vitry schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Duraj passt de bal zonder na te denken. Madrazo rent richting de bal. Madrazo passt de bal in één keer door. Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Agebäck komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Lupu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupu met een sublieme pass. Klungelig pakt Agebäck de bal. Agebäck geeft een hoge lob. Sheshchenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - FC Barcelona92 0:7

73e minuut.
Duraj passt de bal zonder na te denken. Sheshchenko is nu in balbezit. Grămadă met een sublieme pass. Dawahare heeft problemen om de bal te vangen. Dawahare geeft de bal voor. Bittencourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Madrazo probeert naar een medespeler te passen. Sheshchenko is nu in balbezit. Met opzet legt Grămadă zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Grămadă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grămadă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Daar is Sheshchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chipsah verovert de bal door een tackle van achteren. Chipsah geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Madrazo zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - FC Barcelona92 0:8

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Çörekçi niet meer kan verder spelen. Żegocki komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sheshchenko probeert naar een medespeler te passen. Vitry rent richting de bal. Vitry passt de bal zonder na te denken. Madrazo is nu in balbezit. Madrazo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żegocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vitry is nu in balbezit. Vitry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - FC Barcelona92 0:9

84e minuut.
Madrazo geeft een hoge lob. Vitry is nu in balbezit. Vitry passt de bal zonder na te denken. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - FC Barcelona92 0:10

88e minuut.
Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka geeft een hoge lob. Inworp. Agebäck met een snelle inworp. Duraj speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gronek Team 72%, FC Barcelona92 28%.
Gronek Team - FC Barcelona92 0:10