Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
multiFc Chomiczówka FC
yo Tactiek Legia Warszawa
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


14e minuut.
Łyskawa verovert de bal door een tackle van achteren. Goldstein verovert de bal door een tackle van achteren. Potoku begaat een overtreding. Goldstein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goldstein komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Vukadinović kopt de bal weg. Sahadov rent richting de bal. Laureys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laureys krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vukadinović passt de bal in één keer door. Beiçola is nu in balbezit. Goldstein onderschept slim de pass. Goldstein geeft een lange en hoge pass. Mahieu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Chomiczówka FC 1:0

38e minuut.
Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Zurita speelt de bal door. Buga probeert naar een medespeler te passen. Kurosawa is nu in balbezit. Kurosawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Czapla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Sahadov rent richting de bal. Sahadov passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Łyskawa de bal onder controle te krijgen. Kurosawa is nu in balbezit. Kurosawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 49%, Chomiczówka FC 51%.
multiFc - Chomiczówka FC 1:0

50e minuut.
Potoku probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vukadinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukadinović speelt de bal door. Laureys rent richting de bal. Laureys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
multiFc - Chomiczówka FC 1:1

57e minuut.
Potoku passt de bal zonder na te denken. Vukadinović heeft problemen om de bal te vangen. Vukadinović passt de bal zonder na te denken. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Buga is nu in balbezit. Vukadinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukadinović passt de bal in één keer door. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Goldstein heeft problemen om de bal te vangen. Potoku is nu in balbezit. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys draait met de bal, schiet en ... Sauda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Potoku probeert naar een medespeler te passen. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal probeert naar een medespeler te passen. Laureys is nu in balbezit. Laureys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sotto verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vukadinović zal de hoekschop nemen. Diaconu kopt de bal weg. Bal is nu in balbezit. Bal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kurosawa is nu in balbezit. Mahieu begaat een overtreding. Kurosawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Zurita zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surga met een snelle inworp. Goldstein geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurosawa heeft problemen om de bal te vangen. Kurosawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Chomiczówka FC 2:1

77e minuut.
Łyskawa speelt de bal door. Vukadinović heeft problemen om de bal te vangen. Vukadinović met een sublieme pass. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota draait met de bal, schiet en ... Sauda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
multiFc - Chomiczówka FC 2:2

88e minuut.
Diaconu rent richting de bal. Diaconu geeft een lange en hoge pass. Kurosawa controleert de bal met de borst. Goldstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldstein draait met de bal, schiet en ... Czapla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Zurita passt de bal in één keer door. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Surga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 63%, Chomiczówka FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
multiFc - Chomiczówka FC 2:2