Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zniczpruszkow Fornal Tv
nowa Tactiek Fornallas
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 49.2
good Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen very good


7e minuut.
Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka speelt de bal door. Tubaldi speelt de bal door. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński draait met de bal, schiet en ... Kuczera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Auterio rent richting de bal. Bustos rent richting de bal. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Camarate probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Al Mazem met een sublieme pass. Auterio kopt de bal weg. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Leopoldsson geeft de bal voor. Camarate kopt de bal weg. Zsembery heeft problemen om de bal te vangen. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inze passt de bal in één keer door. Princ rent richting de bal. Princ probeert naar een medespeler te passen. Kolasiński is nu in balbezit. Kolasiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zniczpruszkow 47%, Fornal Tv 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zniczpruszkow - Fornal Tv 0:0

46e minuut.
Salvucci komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Velcu passt de bal met de wreef. Daar is Princ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appolinário begaat een overtreding. Appolinário krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Stanlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu passt de bal in één keer door. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kuczera trapt de bal weg. Auterio kopt de bal weg. Zsembery controleert de bal met de borst. Desperat geeft een lange en hoge pass. Bustos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Salvucci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

81e minuut.
Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery geeft de bal voor. Chaumont heeft problemen om de bal te vangen. Tubaldi rent richting de bal. Tubaldi draait met de bal, schiet en ... Kuczera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Zsembery geeft een hoge lob. Karkoszka is nu in balbezit. Met opzet legt Machado zijn tegenspeler op de grond. Karkoszka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rocha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zniczpruszkow 48%, Fornal Tv 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zniczpruszkow - Fornal Tv 0:0