Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chomiczówka FC Gronek Team
Legia Warszawa Tactiek nowa
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 42.4
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović is nu in balbezit. Pedota is nu in balbezit. Pedota draait met de bal, schiet en ... Çörekçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karner probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Gronek Team 1:0

12e minuut.
Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota speelt de bal door. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys haalt uit met een fantastische trap. Çörekçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Gronek Team 2:0

14e minuut.
Vukadinović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potoku is nu in balbezit. Potoku speelt de bal door. Laureys is nu in balbezit. Laureys draait met de bal, schiet en ... Çörekçi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Gronek Team 3:0

15e minuut.
Daar is Pedota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Vukadinović onderschept slim de pass. Klungelig pakt Vukadinović de bal. Vukadinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bal verovert de bal door een tackle van achteren. Bal met een sublieme pass. Pedota heeft problemen om de bal te vangen. Pedota schiet op doel. Pierzchała probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çörekçi met een sublieme pass. Vukadinović kopt de bal weg. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota draait met de bal, schiet en ... Çörekçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Zniszczoł is nu in balbezit. Zniszczoł speelt de bal door. Muskała kan de bal niet met de borst controleren. Muskała schiet op doel. Czapla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Gronek Team 3:1

29e minuut.
Lagrange geeft de bal voor. Dawahare rent richting de bal. Dawahare speelt de bal door. Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała draait met de bal, schiet en ... Czapla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beiçola is nu in balbezit. Muskała is nu in balbezit. Muskała haalt uit met een fantastische trap. Czapla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Gronek Team 3:2

31e minuut.
Pierzchała met een sublieme pass. Daar is Vukadinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukadinović probeert naar een medespeler te passen. Pedota rent richting de bal. Pedota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lagrange is nu in balbezit. Bal verovert de bal door een tackle van achteren. Bal speelt de bal door. Daar is Laureys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Mahieu probeert naar een medespeler te passen. Bal probeert naar een medespeler te passen. Chipsah bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys verovert de bal door een tackle van achteren. Laureys haalt uit met een fantastische trap. Çörekçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Klungelig pakt Laureys de bal. Laureys passt de bal met de wreef. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal geeft een lange en hoge pass. Pedota springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Gronek Team 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 35%, Gronek Team 65%.
Chomiczówka FC - Gronek Team 4:2

48e minuut.
Karner bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys verovert de bal door een tackle van achteren. Laureys passt de bal in één keer door. Pedota is nu in balbezit. Pedota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Çörekçi probeert naar een medespeler te passen. Potoku kopt de bal weg. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota haalt uit met een fantastische trap. Çörekçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Gronek Team 5:2

57e minuut.
Pedota is nu in balbezit. Potoku probeert naar een medespeler te passen. Pedota is nu in balbezit. Pedota schiet op doel. Çörekçi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Gronek Team 6:2

61e minuut.
Vukadinović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potoku met een sublieme pass. Pedota is nu in balbezit. Pedota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Gronek Team 7:2

71e minuut.
Bautista rent richting de bal. Potoku verovert de bal door een tackle van achteren. Muskała verovert de bal door een tackle van achteren. Muskała haalt uit met een fantastische trap. Czapla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Potoku speelt de bal door. Vukadinović rent richting de bal. Vukadinović passt de bal met de wreef. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota draait met de bal, schiet en ... Çörekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Vukadinović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potoku met een sublieme pass. Laureys is nu in balbezit. Laureys schiet op doel. Çörekçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Gronek Team 8:2

80e minuut.
Hoàng Khang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Řičica komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Łyskawa kopt de bal weg. Socha is nu in balbezit. Socha geeft een lange en hoge pass. Muskała rent richting de bal. Muskała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bal met een sublieme pass. Potoku rent richting de bal. Potoku passt de bal zonder na te denken. Pedota is nu in balbezit. Pedota schiet op doel. Çörekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 29%, Gronek Team 71%.
Chomiczówka FC - Gronek Team 8:2