Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gronek Team Chomiczówka FC
nowa Tactiek Legia Warszawa
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 44.8
solid Schieten excellent
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Vukadinović probeert naar een medespeler te passen. Pedota is nu in balbezit. Pedota passt de bal in één keer door. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Çörekçi trapt de bal weg van het doel. Mahieu kopt de bal weg. Pedota is nu in balbezit. Pedota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Strzałka is nu in balbezit. Strzałka passt de bal in één keer door. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Pedota kopt de bal weg. Strzałka is nu in balbezit. Vukadinović onderschept slim de pass. Vukadinović probeert naar een medespeler te passen. Pedota heeft problemen om de bal te vangen. Çörekçi bokst de bal weg. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - Chomiczówka FC 0:1

15e minuut.
Grămadă verovert de bal door een tackle van achteren. Grămadă met een sublieme pass. Muskała rent richting de bal. Daar is Muskała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muskała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lagrange met een snelle inworp. Zniszczoł probeert naar een medespeler te passen. Muskała rent richting de bal. Muskała draait met de bal, schiet en ... Szczygło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gronek Team - Chomiczówka FC 1:1

29e minuut.
Mahieu met een sublieme pass. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota rent richting de bal. Pedota draait met de bal, schiet en ... Karner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çörekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Laureys passt de bal met de wreef. Bal is nu in balbezit. Bal passt de bal in één keer door. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zniszczoł geeft een hoge lob. Bautista kopt de bal weg. Muskała rent richting de bal. Muskała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - Chomiczówka FC 2:1

37e minuut.
Vukadinović onderschept slim de pass. Vukadinović probeert naar een medespeler te passen. Zniszczoł rent richting de bal. Zniszczoł probeert naar een medespeler te passen. Muskała rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Řičica met een harde bal richting middenveld. Bal met een sublieme pass. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mahieu passt de bal in één keer door. Pedota is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dawahare. Dawahare krijgt een gele kaart. Pedota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vukadinović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Pedota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Socha controleert de bal met de borst. Laureys is nu in balbezit. Laureys passt de bal zonder na te denken. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gronek Team 69%, Chomiczówka FC 31%.
Gronek Team - Chomiczówka FC 2:1

46e minuut.
Inworp. Dawahare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha geeft een hoge lob. Obrejan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Pedota heeft problemen om de bal te vangen. Socha geeft een hoge lob. Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - Chomiczówka FC 3:1

49e minuut.
Vukadinović is nu in balbezit. Vukadinović passt de bal in één keer door. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota draait met de bal, schiet en ... Çörekçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - Chomiczówka FC 3:2

51e minuut.
Obrejan geeft een hoge lob. Dawahare kopt de bal weg. Laureys heeft problemen om de bal te vangen. Pedota rent richting de bal. Pedota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka passt de bal met de wreef. Pedota is nu in balbezit. Klungelig pakt Pedota de bal. Pedota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Vukadinović kopt de bal weg. Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laureys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gronek Team - Chomiczówka FC 3:3

67e minuut.
Muskała rent richting de bal. Lagrange is nu in balbezit. Lagrange probeert naar een medespeler te passen. Bautista is nu in balbezit. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Łyskawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyskawa speelt de bal door. Mahieu speelt de bal door. Laureys is nu in balbezit. Laureys haalt uit met een fantastische trap. Çörekçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - Chomiczówka FC 3:4

75e minuut.
Inworp. Sowiński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dawahare probeert naar een medespeler te passen. Sowiński rent richting de bal. Sowiński met een sublieme pass. Pedota rent richting de bal. Pedota haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisarczyk komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laureys de bal. Laureys draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karner de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matyasik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gronek Team 58%, Chomiczówka FC 42%.
Gronek Team - Chomiczówka FC 3:4