Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona92 multiFc
odwarzna Tactiek yo
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 53.6
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bakk speelt de bal door. Dačić rent richting de bal. Dačić passt de bal zonder na te denken. Bakk is nu in balbezit. Bakk geeft een hoge lob. Sauda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Chwalibogowski speelt de bal door. Bakk is nu in balbezit. Bakk speelt de bal door. Vitry rent richting de bal. Vitry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sahadov rent richting de bal. Sahadov geeft een lange en hoge pass. Madrazo kopt de bal weg. Bakk rent richting de bal. Bakk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Czwertyński verovert de bal door een tackle van achteren. Goldstein is nu in balbezit. Met opzet legt Smolarz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Smolarz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Kurosawa rent richting de bal. Surga is nu in balbezit. Surga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buga de bal. Buga schiet op doel. Bittencourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

14e minuut.
Lupu speelt de bal door. Madrazo probeert naar een medespeler te passen. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap. Tiesi probeert de bal aan de voet te houden. Sauda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - multiFc 1:0

15e minuut.
Kurosawa passt de bal met de wreef. Twarowski heeft problemen om de bal te vangen. Vitry verovert de bal door een tackle van achteren. Vitry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - multiFc 2:0

24e minuut.
Dačić passt de bal zonder na te denken. Vitry rent richting de bal. Vitry passt de bal met de wreef. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Goldstein rent richting de bal. Lupu verovert de bal door een tackle van achteren. Lupu geeft de bal voor. Vitry rent richting de bal. Vitry schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Bakk met een sublieme pass. Vitry rent richting de bal. Zurita rent richting de bal. Vitry verovert de bal door een tackle van achteren. Vitry haalt uit met een fantastische trap. Sauda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Lupu probeert naar een medespeler te passen. Dačić speelt de bal door. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - multiFc 3:0

43e minuut.
Sotto geeft een lange en hoge pass. Chwalibogowski is nu in balbezit. Chwalibogowski geeft een lange en hoge pass. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Goldstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa rent richting de bal. Goldstein rent richting de bal. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 50%, multiFc 50%.
FC Barcelona92 - multiFc 3:0

47e minuut.
Bakk speelt de bal door. Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić met een sublieme pass. Vitry rent richting de bal. Vitry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Dačić speelt de bal door. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiesi is nu in balbezit. Tiesi geeft een hoge lob. Sotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sahadov geeft de bal voor. Surga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surga speelt de bal door. Goldstein heeft problemen om de bal te vangen. Goldstein haalt uit met een fantastische trap. Bittencourt bokst de bal weg.

52e minuut.
Zurita probeert naar een medespeler te passen. Surga is nu in balbezit. Surga geeft een hoge lob. Kurosawa krijgt zijn hoofd ertegen. Bittencourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bakk rent richting de bal. Bakk geeft een hoge lob. Daar is Sotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitry rent richting de bal. Vitry draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Chwalibogowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Bakk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakk speelt de bal door. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko schiet op doel. Sauda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - multiFc 4:0

58e minuut.
Klungelig pakt Sheshchenko de bal. Sheshchenko geeft een lange en hoge pass. Vitry is nu in balbezit. Vitry schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Diaconu geeft een hoge lob. Goldstein kopt de bal weg. Czwertyński kan de bal niet met de borst controleren. Kurosawa is nu in balbezit. Kurosawa draait met de bal, schiet en ... Bittencourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vitry de bal. Vitry draait met de bal, schiet en ... Sauda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - multiFc 5:0

78e minuut.
Bakk kopt de bal weg. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry passt de bal in één keer door. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sahadov heeft problemen om de bal te vangen. Bakk verovert de bal door een tackle van achteren. Bakk passt de bal zonder na te denken. Vitry is nu in balbezit. Vitry draait met de bal, schiet en ... Sauda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kurosawa kopt de bal weg. Goldstein is nu in balbezit. Goldstein passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Surga de bal. Surga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 49%, multiFc 51%.
FC Barcelona92 - multiFc 5:0