Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WK Arkadia Kolonia Krępa zniczpruszkow
Tax v.2 Tactiek nowa
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
41 gemiddelde waardering 44.4
good Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Loket is nu in balbezit. Inworp. Loket met de inworp. Chater is nu in balbezit. Chater geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bustos is nu in balbezit. Nyers is nu in balbezit. Bustos onderschept slim de pass. Bustos draait met de bal, schiet en ... Gubiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WK Arkadia Kolonia Krępa - zniczpruszkow 0:1

19e minuut.
Auterio geeft een lange en hoge pass. Rosales rent richting de bal. Desperat begaat een overtreding. Rosales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amânar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duluc springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WK Arkadia Kolonia Krępa - zniczpruszkow 1:1

27e minuut.
Stanlej geeft de bal voor. Inworp. Chater zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar haalt uit met een fantastische trap. Kuczera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WK Arkadia Kolonia Krępa - zniczpruszkow 2:1

29e minuut.
Machado passt de bal met de wreef. Bustos is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Navea ... Strafschop! Bustos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chulapa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Bıçakçı geeft de bal voor. Klungelig pakt Duluc de bal. Duluc probeert naar een medespeler te passen. Amânar is nu in balbezit. Amânar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Appolinário raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Takó komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Chater bereikt de bal nog maar net als eerste. Duluc bereikt de bal nog maar net als eerste. Duluc passt de bal zonder na te denken. Amânar rent richting de bal. Amânar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WK Arkadia Kolonia Krępa 47%, zniczpruszkow 53%.
WK Arkadia Kolonia Krępa - zniczpruszkow 2:1

49e minuut.
Klungelig pakt Vorm de bal. Bustos is nu in balbezit. Nyers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nyers krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Rosales geeft de bal voor. Leopoldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar verovert de bal door een tackle van achteren. Amânar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WK Arkadia Kolonia Krępa - zniczpruszkow 3:1

55e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales geeft een lange en hoge pass. Amânar is nu in balbezit. Amânar schiet op doel. Kuczera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WK Arkadia Kolonia Krępa - zniczpruszkow 4:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frunză komt het veld opgelopen. Schouterden komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Chater verovert de bal door een tackle van achteren. Chater probeert naar een medespeler te passen. Ruppert probeert naar een medespeler te passen. Bożej bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożej geeft de bal voor. Gubiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Takó met een sublieme pass. Vorm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorm passt de bal zonder na te denken. Chater is nu in balbezit. Chater schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WK Arkadia Kolonia Krępa 45%, zniczpruszkow 55%.
WK Arkadia Kolonia Krępa - zniczpruszkow 4:1