Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zniczpruszkow WK Arkadia Kolonia Krępa
nowa Tactiek Tax v.2
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
45.6 gemiddelde waardering 38.3
solid Schieten adequate
average Passen good
adequate Verdedigen good


11e minuut.
Chulapa is nu in balbezit. Chulapa passt de bal met de wreef. Nyers rent richting de bal. Bustos onderschept slim de pass. Bustos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Appolinário speelt de bal door. Chulapa is nu in balbezit. Chulapa met een sublieme pass. Bustos is nu in balbezit. Bustos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - WK Arkadia Kolonia Krępa 1:0

35e minuut.
Bożej passt de bal met de wreef. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyers is nu in balbezit. Bustos verovert de bal door een tackle van achteren. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Gubiec bokst de bal weg.

37e minuut.
Auterio met een sublieme pass. Appolinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Appolinário geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Loket de bal onder controle te krijgen. Gubiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zniczpruszkow 34%, WK Arkadia Kolonia Krępa 66%.
zniczpruszkow - WK Arkadia Kolonia Krępa 1:0

46e minuut.
Bożej raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Takó komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Navea geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Amânar. Goede buitenspelval van de verdediging. Auterio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Frunză komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Schouterden komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Appolinário geeft een lange en hoge pass. Frunză probeert de bal aan de voet te houden. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat verovert de bal door een tackle van achteren. Desperat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frunză onderschept slim de pass. Bustos rent richting de bal. Bustos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Leopoldsson rent richting de bal. Chater onderschept slim de pass. Daar is Chater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chater schiet op doel. Kuczera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zniczpruszkow 36%, WK Arkadia Kolonia Krępa 64%.
zniczpruszkow - WK Arkadia Kolonia Krępa 1:0