Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona92 WK Arkadia Kolonia Krępa
odwarzna Tactiek Tax v.2
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 38.2
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen average


17e minuut.
Inworp. Duraj met de inworp. Osajda geeft de bal voor. Lefebvre maakt een snoekduik en kopt de bal. Gubiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - WK Arkadia Kolonia Krępa 1:0

19e minuut.
Nyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyers passt de bal zonder na te denken. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bıçakçı de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Osajda probeert naar een medespeler te passen. Nyers is nu in balbezit. Vitry onderschept slim de pass. Vitry draait met de bal, schiet en ... Gubiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - WK Arkadia Kolonia Krępa 2:0

23e minuut.
Chwalibogowski speelt de bal door. Lugmao is nu in balbezit. Lugmao speelt de bal door. Duluc rent richting de bal. Duluc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bıçakçı kopt de bal weg. Daar is Bădilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Dačić met de inworp. Osajda geeft een hoge lob. Gubiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 42%, WK Arkadia Kolonia Krępa 58%.
FC Barcelona92 - WK Arkadia Kolonia Krępa 2:0

63e minuut.
Dačić geeft de bal voor. Chater rent richting de bal. Chater met een sublieme pass. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frunză komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Schouterden komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Doeltrap. Dávila komt het veld opgelopen. Travieso komt het veld opgelopen. Quốc Thịnh komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Duraj passt de bal in één keer door. Osajda met een sublieme pass. Vitry is nu in balbezit. Vitry draait met de bal, schiet en ... Gubiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Osajda passt de bal zonder na te denken. Travieso is nu in balbezit. Travieso geeft een lange en hoge pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Gubiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 41%, WK Arkadia Kolonia Krępa 59%.
FC Barcelona92 - WK Arkadia Kolonia Krępa 2:0