Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zniczpruszkow multiFc
nowa Tactiek yo
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 52.2
good Schieten solid
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


10e minuut.
Sahadov rent richting de bal. Sahadov geeft een hoge lob. Machado probeert de bal aan de voet te houden. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa schiet op doel. Kuczera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Chulapa heeft problemen om de bal te vangen. Zurita is nu in balbezit. Zurita passt de bal in één keer door. Kurosawa is nu in balbezit. Kurosawa schiet op doel. Kuczera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado met een sublieme pass. Surga is nu in balbezit. Surga geeft een lange en hoge pass. Kurosawa krijgt zijn hoofd ertegen. Kuczera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - multiFc 0:1

37e minuut.
Daar is Surga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leopoldsson met de inworp. Goldstein is nu in balbezit. Goldstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Leopoldsson met de inworp. Goldstein met een sublieme pass. Surga rent richting de bal. Surga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zniczpruszkow 71%, multiFc 29%.
zniczpruszkow - multiFc 0:1

46e minuut.
Diaconu geeft een lange en hoge pass. Kurosawa kopt de bal weg. Goldstein is nu in balbezit. Goldstein schiet op doel. Kuczera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - multiFc 0:2

51e minuut.
Ruppert rent richting de bal. Buga verovert de bal door een tackle van achteren. Buga geeft een hoge lob. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kuczera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kurosawa heeft problemen om de bal te vangen. Auterio is nu in balbezit. Auterio passt de bal zonder na te denken. Daar is Kurosawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurosawa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - multiFc 0:3

69e minuut.
Surga geeft de bal voor. Kurosawa rent richting de bal. Auterio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Auterio krijgt een gele kaart. Kurosawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goldstein kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kuczera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - multiFc 0:4

76e minuut.
Buga rent richting de bal. Buga geeft een hoge lob. Daar is Auterio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Zurita met een sublieme pass. Goldstein is nu in balbezit. Daar is Goldstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa draait met de bal, schiet en ... Kuczera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kuczera probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bożej de bal onder controle te krijgen. Machado geeft een lange en hoge pass. Desperat rent richting de bal. Desperat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Kurosawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldstein is nu in balbezit. Kurosawa rent richting de bal. Goldstein rent richting de bal. Goldstein haalt uit met een fantastische trap. Kuczera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zniczpruszkow 59%, multiFc 41%.
zniczpruszkow - multiFc 0:4