Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
multiFc Łogiń Łódź
yo Tactiek takta
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 42.8
solid Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen solid


6e minuut.
Diaconu passt de bal in één keer door. Goldstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldstein passt de bal met de wreef. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa draait met de bal, schiet en ... Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Joosten probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surga met een snelle inworp. Goldstein geeft een lange en hoge pass. Kurosawa krijgt zijn hoofd ertegen. Richards bokst de bal weg.

8e minuut.
Tiesi verovert de bal door een tackle van achteren. Tiesi geeft een lange en hoge pass. Surga kopt de bal weg. Goldstein is nu in balbezit. Goldstein schiet op doel. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa draait met de bal, schiet en ... Richards werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - Łogiń Łódź 1:0

10e minuut.
Surga met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurosawa de bal. Joosten verovert de bal door een tackle van achteren. Goldstein is nu in balbezit. Goldstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Goldstein onderschept slim de pass. Deidda rent richting de bal. Deidda passt de bal zonder na te denken. Goldstein is nu in balbezit. Goldstein schiet op doel. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Calini is nu in balbezit. Zurita onderschept slim de pass. Zurita passt de bal in één keer door. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Goldstein met een sublieme pass. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga passt de bal zonder na te denken. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa schiet op doel. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Inworp. Diaconu met een snelle inworp. Daar is Surga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surga geeft een lange en hoge pass. Kurosawa springt en kopt de bal. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards met een sublieme pass. Goldstein kopt de bal weg. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa schiet op doel. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 26%, Łogiń Łódź 74%.
multiFc - Łogiń Łódź 1:0

47e minuut.
Surga verovert de bal door een tackle van achteren. Surga passt de bal in één keer door. Peraza is nu in balbezit. Kurosawa onderschept slim de pass. Kurosawa schiet op doel. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Sahadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldstein passt de bal in één keer door. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa schiet op doel. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Peraza geeft de bal voor. Diaconu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calini. Calini krijgt een gele kaart. Diaconu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zurita zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Törker passt de bal in één keer door. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga passt de bal in één keer door. Daar is Calini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calini passt de bal met de wreef. Sauda bokst de bal weg.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diaconu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surga geeft een hoge lob. Kurosawa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Joosten de bal. Goldstein rent richting de bal. Joosten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goldstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sahadov met een snel genomen vrije trap. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldstein is nu in balbezit. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldstein rent richting de bal. Goldstein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 40%, Łogiń Łódź 60%.
multiFc - Łogiń Łódź 1:0