Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łogiń Łódź multiFc
takta Tactiek yo
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 54.2
adequate Schieten good
average Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Zurita probeert naar een medespeler te passen. Törker rent richting de bal. Törker passt de bal in één keer door. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Kurosawa verovert de bal door een tackle van achteren. Peraza onderschept slim de pass. Peraza met een sublieme pass. Goldstein rent richting de bal. Goldstein haalt uit met een fantastische trap. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - multiFc 0:1

13e minuut.
Sahadov speelt de bal door. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga passt de bal in één keer door. Goldstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldstein geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - multiFc 0:2

16e minuut.
Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotto probeert naar een medespeler te passen. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga geeft een lange en hoge pass. Kurosawa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Twarowski geeft een hoge lob. Inworp. Iwańczyk met een snelle inworp. Ott rent richting de bal. Ott haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Surga met een sublieme pass. Goldstein is nu in balbezit. Goldstein passt de bal met de wreef. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Inworp. Sahadov met een snelle inworp. Buga geeft een hoge lob. Kurosawa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Richards trapt de bal weg van het doel. Calini kopt de bal weg. Ott rent richting de bal. Ott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Goldstein passt de bal in één keer door. Surga rent richting de bal. Surga passt de bal in één keer door. Goldstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldstein draait met de bal, schiet en ... Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogiń Łódź 65%, multiFc 35%.
Łogiń Łódź - multiFc 0:2

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Richards niet meer kan verder spelen. Rózga komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga geeft een lange en hoge pass. Törker is nu in balbezit. Kurosawa onderschept slim de pass. Kurosawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Joosten is nu in balbezit. Joosten passt de bal in één keer door. Calini rent richting de bal. Ott rent richting de bal. Ott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Törker rent richting de bal. Törker passt de bal in één keer door. Ott rent richting de bal. Calini is nu in balbezit. Calini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zurita is nu in balbezit. Tarnowski onderschept slim de pass. Tarnowski passt de bal met de wreef. Calini is nu in balbezit. Calini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kurosawa passt de bal in één keer door. Surga is nu in balbezit. Surga probeert naar een medespeler te passen. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa draait met de bal, schiet en ... Rózga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goldstein is nu in balbezit. Goldstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - multiFc 0:3

75e minuut.
Sahadov probeert naar een medespeler te passen. Surga is nu in balbezit. Surga passt de bal zonder na te denken. Goldstein is nu in balbezit. Goldstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ciamajda passt de bal in één keer door. Goldstein heeft problemen om de bal te vangen. Goldstein probeert naar een medespeler te passen. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - multiFc 0:4

82e minuut.
Deidda rent richting de bal. Deidda geeft de bal voor. Diaconu kopt de bal weg. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Joosten passt de bal in één keer door. Ott is nu in balbezit. Twarowski begaat een overtreding. Twarowski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Sauda probeert naar een medespeler te passen. Goldstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldstein speelt de bal door. Kurosawa is nu in balbezit. Kurosawa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - multiFc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogiń Łódź 57%, multiFc 43%.
Łogiń Łódź - multiFc 0:5