Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WK Arkadia Kolonia Krępa Gronek Team
Tax v.2 Tactiek nowa
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 43.6
good Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Zniszczoł is nu in balbezit. Amânar verovert de bal door een tackle van achteren. Amânar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Duluc de bal. Duluc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bıçakçı kopt de bal weg. Dawahare rent richting de bal. Chater begaat een overtreding. Chater krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Bădilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădilă geeft de bal voor. Chipsah is nu in balbezit. Duluc verovert de bal door een tackle van achteren. Duluc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Socha passt de bal zonder na te denken. Bautista rent richting de bal. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vorm speelt de bal door. Karner is nu in balbezit. Amânar onderschept slim de pass. Amânar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Daar is Vorm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vorm geeft een lange en hoge pass. Duluc kopt de bal weg. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WK Arkadia Kolonia Krępa - Gronek Team 1:0

30e minuut.
Chater met de inworp. Amânar rent richting de bal. Amânar geeft een hoge lob. Duluc rent richting de bal. Duluc schiet op doel. Çörekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Chater met een sublieme pass. Karner is nu in balbezit. Duluc verovert de bal door een tackle van achteren. Amânar is nu in balbezit. Amânar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WK Arkadia Kolonia Krępa 42%, Gronek Team 58%.
WK Arkadia Kolonia Krępa - Gronek Team 1:0

49e minuut.
Dawahare is nu in balbezit. Dawahare speelt de bal door. Bautista rent richting de bal. Bautista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WK Arkadia Kolonia Krępa - Gronek Team 1:1

60e minuut.
Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muskała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zniszczoł met een snel genomen vrije trap. Loket probeert de bal met de borst te controleren. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista draait met de bal, schiet en ... Gubiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Lagrange is nu in balbezit. Lagrange passt de bal met de wreef. Muskała rent richting de bal. Muskała draait met de bal, schiet en ... Gubiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WK Arkadia Kolonia Krępa - Gronek Team 1:2

67e minuut.
Bădilă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amânar heeft problemen om de bal te vangen. Duluc is nu in balbezit. Duluc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WK Arkadia Kolonia Krępa - Gronek Team 2:2

68e minuut.
Dawahare bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chater. Dawahare is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dawahare met een snel genomen vrije trap. Muskała maakt een snoekduik en kopt de bal. Gubiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Chipsah rent richting de bal. Chipsah geeft een lange en hoge pass. Bădilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Amânar de bal. Amânar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schouterden komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Karner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar passt de bal zonder na te denken. Duluc heeft problemen om de bal te vangen. Duluc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zniszczoł passt de bal in één keer door. Nyers is nu in balbezit. Muskała verovert de bal door een tackle van achteren. Muskała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WK Arkadia Kolonia Krępa - Gronek Team 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WK Arkadia Kolonia Krępa 37%, Gronek Team 63%.
WK Arkadia Kolonia Krępa - Gronek Team 2:3