Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gronek Team WK Arkadia Kolonia Krępa
nowa Tactiek Tax v.2
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 40.1
solid Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Dawahare passt de bal zonder na te denken. Zniszczoł probeert naar een medespeler te passen. Bautista rent richting de bal. Bautista draait met de bal, schiet en ... Gubiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Bıçakçı met een sublieme pass. Muskała rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vorm. Vorm krijgt een gele kaart. Muskała raakt geblesseerd tijdens het duel. Zniszczoł zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muskała is nu in balbezit. Muskała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - WK Arkadia Kolonia Krępa 1:0

27e minuut.
Klungelig pakt Vorm de bal. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha passt de bal in één keer door. Bautista is nu in balbezit. Bautista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chipsah passt de bal zonder na te denken. Chater bereikt de bal nog maar net als eerste. Chater geeft een hoge lob. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar schiet op doel. Çörekçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Duluc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniszczoł geeft de bal voor. Muskała rent richting de bal. Muskała schiet op doel. Gubiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - WK Arkadia Kolonia Krępa 2:0

45e minuut.
Lagrange bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea rent richting de bal. Lagrange schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lagrange krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gronek Team 59%, WK Arkadia Kolonia Krępa 41%.
Gronek Team - WK Arkadia Kolonia Krępa 2:0

48e minuut.
Zniszczoł is nu in balbezit. Zniszczoł passt de bal zonder na te denken. Dawahare rent richting de bal. Dawahare geeft een lange en hoge pass. Muskała krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lagrange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zniszczoł is nu in balbezit. Zniszczoł geeft een hoge lob. Bautista krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gubiec trapt de bal weg. Bădilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Amânar de bal. Amânar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chater probeert naar een medespeler te passen. Duluc rent richting de bal. Duluc passt de bal met de wreef. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bautista passt de bal in één keer door. Dawahare geeft een lange en hoge pass. Muskała is nu in balbezit. Muskała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - WK Arkadia Kolonia Krępa 3:0

62e minuut.
Bădilă speelt de bal door. Çörekçi met een sublieme pass. Chater kopt de bal weg. Amânar is nu in balbezit. Amânar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Navea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muskała rent richting de bal. Met opzet legt Nyers zijn tegenspeler op de grond. Nyers krijgt een gele kaart. Muskała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frunză komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schouterden komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gronek Team 47%, WK Arkadia Kolonia Krępa 53%.
Gronek Team - WK Arkadia Kolonia Krępa 3:0