Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łogiń Łódź FC Barcelona92
takta Tactiek odwarzna
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten outstanding
average Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Vitry passt de bal zonder na te denken. Dačić speelt de bal door. Chwalibogowski rent richting de bal. Dačić rent richting de bal. Dačić geeft een hoge lob. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vitry maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - FC Barcelona92 0:1

3e minuut.
Dávila passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vitry de bal. Kisteleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry onderschept slim de pass. Vitry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Osajda controleert de bal met de borst. Osajda passt de bal met de wreef. Daar is Kisteleki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Madrazo kopt de bal weg. Osajda rent richting de bal. Osajda passt de bal met de wreef. Vitry is nu in balbezit. Vitry haalt uit met een fantastische trap. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Deidda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

16e minuut.
Madrazo passt de bal zonder na te denken. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk met een sublieme pass. Ott rent richting de bal. Ott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chwalibogowski is nu in balbezit. Chwalibogowski geeft de bal voor. Vitry kopt de bal weg. Kisteleki heeft problemen om de bal te vangen. Dávila rent richting de bal. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peraza is nu in balbezit. Vitry verovert de bal door een tackle van achteren. Vitry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - FC Barcelona92 0:2

29e minuut.
Törker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madrazo met een snelle inworp. Osajda is nu in balbezit. Osajda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Joosten de bal. Joosten probeert naar een medespeler te passen. Kalabić rent richting de bal. Ott onderschept slim de pass. Ott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini passt de bal zonder na te denken. Tarnowski is nu in balbezit. Tarnowski geeft de bal voor. Ott springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogiń Łódź 56%, FC Barcelona92 44%.
Łogiń Łódź - FC Barcelona92 0:2

46e minuut.
Madrazo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duraj komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Ciamajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peraza is nu in balbezit. Vitry onderschept slim de pass. Vitry haalt uit met een fantastische trap. Richards werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - FC Barcelona92 0:3

52e minuut.
Joosten rent richting de bal. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila met een sublieme pass. Daar is Vitry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitry draait met de bal, schiet en ... Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kisteleki heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Peraza onderschept slim de pass. Peraza probeert naar een medespeler te passen. Joosten probeert naar een medespeler te passen. Ott is nu in balbezit. Ott draait met de bal, schiet en ... Bittencourt bokst de bal weg.

65e minuut.
Doeltrap. Bình Nguyên komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Calini met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kalabić de bal onder controle te krijgen. Ott rent richting de bal. Ott haalt uit met een fantastische trap. Kalabić probeert de bal aan de voet te houden. Bittencourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda passt de bal zonder na te denken. Lupu rent richting de bal. Lupu geeft een lange en hoge pass. Vitry krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dačić passt de bal met de wreef. Lupu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupu geeft een lange en hoge pass. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Lupu passt de bal met de wreef. Duraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj speelt de bal door. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry draait met de bal, schiet en ... Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agebäck komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Duraj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peraza de bal. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - FC Barcelona92 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogiń Łódź 60%, FC Barcelona92 40%.
Łogiń Łódź - FC Barcelona92 0:4