Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona92 Łogiń Łódź
odwarzna Tactiek takta
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 41
outstanding Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen good


2e minuut.
Inworp. Madrazo met de inworp. Osajda geeft de bal voor. Vitry maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lupu met een sublieme pass. Daar is Osajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda met een sublieme pass. Vitry rent richting de bal. Vitry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Madrazo passt de bal zonder na te denken. Lefebvre rent richting de bal. Lefebvre passt de bal zonder na te denken. Vitry rent richting de bal. Vitry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lupu kopt de bal weg. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry verovert de bal door een tackle van achteren. Vitry schiet op doel. Richards maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Łogiń Łódź 1:0

39e minuut.
Richards geeft een hoge lob. Osajda kopt de bal weg. Klungelig pakt Joosten de bal. Lefebvre rent richting de bal. Lefebvre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lefebvre onderschept slim de pass. Lefebvre passt de bal met de wreef. Vitry rent richting de bal. Vitry haalt uit met een fantastische trap. Richards maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Łogiń Łódź 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 39%, Łogiń Łódź 61%.
FC Barcelona92 - Łogiń Łódź 2:0

60e minuut.
Madrazo passt de bal zonder na te denken. Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić passt de bal met de wreef. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry haalt uit met een fantastische trap. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Łogiń Łódź 3:0

61e minuut.
Dávila komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quốc Thịnh komt het veld opgelopen. Duraj komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Törker rent richting de bal. Osajda onderschept slim de pass. Osajda met een sublieme pass. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Chwalibogowski probeert naar een medespeler te passen. Osajda speelt de bal door. Madrazo met een sublieme pass. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila schiet op doel. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - Łogiń Łódź 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 29%, Łogiń Łódź 71%.
FC Barcelona92 - Łogiń Łódź 4:0