Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zniczpruszkow Chomiczówka FC
nowa Tactiek Legia Warszawa
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 51.4
good Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen very good


7e minuut.
Potoku passt de bal met de wreef. Bal rent richting de bal. Bal passt de bal zonder na te denken. Laureys rent richting de bal. Laureys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Potoku speelt de bal door. Bal probeert naar een medespeler te passen. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Laureys de bal. Laureys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Laureys passt de bal in één keer door. Bal is nu in balbezit. Bal met een sublieme pass. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota draait met de bal, schiet en ... Kuczera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ruppert de bal. Laureys rent richting de bal. Laureys draait met de bal, schiet en ... Kuczera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - Chomiczówka FC 0:1

27e minuut.
Stanlej geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vukadinović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potoku rent richting de bal. Potoku geeft een lange en hoge pass. Kuczera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laureys is nu in balbezit. Laureys schiet op doel. Kuczera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leopoldsson rent richting de bal. Leopoldsson geeft een hoge lob. Potoku kopt de bal weg. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Hoàng Khang passt de bal in één keer door. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal geeft een hoge lob. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys geeft een hoge lob. Kuczera bokst de bal weg.

31e minuut.
Potoku met een sublieme pass. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota is nu in balbezit. Laureys is nu in balbezit. Laureys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - Chomiczówka FC 0:2

36e minuut.
Potoku passt de bal in één keer door. Daar is Bal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bal probeert naar een medespeler te passen. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bożej geeft een lange en hoge pass. Appolinário speelt de bal door. Chulapa is nu in balbezit. Chulapa geeft een lange en hoge pass. Bustos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zniczpruszkow 65%, Chomiczówka FC 35%.
zniczpruszkow - Chomiczówka FC 0:2

48e minuut.
Doeltrap. Kuczera met een harde bal richting middenveld. Chulapa met een sublieme pass. Laureys is nu in balbezit. Laureys draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Desperat de bal. Bustos is nu in balbezit. Mahieu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahieu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert geeft een lange en hoge pass. Desperat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chulapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bożej controleert de bal met de borst. Bal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stanlej de bal. Laureys is nu in balbezit. Laureys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - Chomiczówka FC 0:3

61e minuut.
Auterio met een sublieme pass. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys is nu in balbezit. Pedota is nu in balbezit. Pedota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bal speelt de bal door. Potoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoku met een sublieme pass. Laureys rent richting de bal. Laureys draait met de bal, schiet en ... Kuczera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bustos onderschept slim de pass. Bustos speelt de bal door. Klungelig pakt Chulapa de bal. Chulapa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Machado kan de bal niet met de borst controleren. Laureys is nu in balbezit. Laureys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - Chomiczówka FC 0:4

79e minuut.
Chulapa rent richting de bal. Chulapa passt de bal in één keer door. Desperat rent richting de bal. Desperat haalt uit met een fantastische trap. Czapla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bal is nu in balbezit. Bal speelt de bal door. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - Chomiczówka FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zniczpruszkow 57%, Chomiczówka FC 43%.
zniczpruszkow - Chomiczówka FC 0:5