Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chomiczówka FC zniczpruszkow
Legia Warszawa Tactiek nowa
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten solid
adequate Passen average
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović passt de bal met de wreef. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys rent richting de bal. Laureys haalt uit met een fantastische trap. Kuczera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Ruppert geeft een hoge lob. Vukadinović kopt de bal weg. Machado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vukadinović met een sublieme pass. Stanlej geeft een lange en hoge pass. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel. Czapla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - zniczpruszkow 0:1

20e minuut.
Řičica onderschept slim de pass. Bożej is nu in balbezit. Bożej geeft de bal voor. Daar is Desperat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desperat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chulapa geeft de bal voor. Hoàng Khang probeert de bal aan de voet te houden. Appolinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Appolinário geeft een lange en hoge pass. Bustos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Czapla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - zniczpruszkow 0:2

24e minuut.
Vukadinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukadinović met een sublieme pass. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel. Czapla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - zniczpruszkow 0:3

32e minuut.
Bożej geeft een hoge lob. Bustos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chulapa is nu in balbezit. Chulapa haalt uit met een fantastische trap. Czapla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - zniczpruszkow 0:4

33e minuut.
Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota passt de bal zonder na te denken. Bożej geeft een lange en hoge pass. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ... Czapla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - zniczpruszkow 0:5

36e minuut.
Bożej speelt de bal door. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan geeft een lange en hoge pass. Pedota rent richting de bal. Pedota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 66%, zniczpruszkow 34%.
Chomiczówka FC - zniczpruszkow 0:5

54e minuut.
Laureys is nu in balbezit. Auterio rent richting de bal. Laureys verovert de bal door een tackle van achteren. Laureys schiet op doel. Kuczera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Pedota is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - zniczpruszkow 1:5

58e minuut.
Beiçola bereikt de bal nog maar net als eerste. Beiçola probeert naar een medespeler te passen. Pedota is nu in balbezit. Pedota haalt uit met een fantastische trap. Kuczera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - zniczpruszkow 2:5

60e minuut.
Pedota verovert de bal door een tackle van achteren. Pedota speelt de bal door. Bal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laureys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureys draait met de bal, schiet en ... Kuczera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bal onderschept slim de pass. Bal geeft een hoge lob. Leopoldsson controleert de bal met de borst. Pedota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - zniczpruszkow 3:5

64e minuut.
Leopoldsson geeft een hoge lob. Desperat kopt de bal weg. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - zniczpruszkow 3:6

69e minuut.
Appolinário is nu in balbezit. Beiçola onderschept slim de pass. Inworp. Appolinário met een snelle inworp. Stanlej geeft een hoge lob. Czapla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Appolinário passt de bal in één keer door. Hoàng Khang geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Auterio de bal onder controle te krijgen. Pedota rent richting de bal. Pedota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bustos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sowiński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Beiçola geeft een lange en hoge pass. Daar is Auterio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureys rent richting de bal. Pedota is nu in balbezit. Pedota draait met de bal, schiet en ... Kuczera bokst de bal weg.

79e minuut.
Chulapa speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sowiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahieu kan de bal niet met de borst controleren. Mahieu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Pisarczyk komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Doeltrap. Matyasik komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bustos kopt de bal weg. Daar is Bożej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożej passt de bal met de wreef. Chulapa is nu in balbezit. Chulapa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Matyasik trapt de bal weg. Laureys kan de bal niet met de borst controleren. Laureys passt de bal zonder na te denken. Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Beiçola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vukadinović is nu in balbezit. Vukadinović geeft de bal voor. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 49%, zniczpruszkow 51%.
Chomiczówka FC - zniczpruszkow 3:6