Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gronek Team Fornal Tv
nowa Tactiek Fornallas
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Camarate geeft een lange en hoge pass. Dawahare bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare met een sublieme pass. Bautista rent richting de bal. Bautista draait met de bal, schiet en ... Al Mazem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Dawahare speelt de bal door. Daar is Lagrange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagrange speelt de bal door. Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inze verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Gronek Team - Fornal Tv 1:0

16e minuut.
Zsembery geeft een lange en hoge pass. Daar is Kolasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zniszczoł verovert de bal door een tackle van achteren. Karkoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Karkoszka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Grămadă rent richting de bal. Grămadă geeft een hoge lob. Daar is Inze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muskała verovert de bal door een tackle van achteren. Muskała haalt uit met een fantastische trap. Al Mazem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Princ rent richting de bal. Princ geeft de bal voor. Karner heeft problemen om de bal te vangen. Kolasiński is nu in balbezit. Kolasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gronek Team - Fornal Tv 1:1

34e minuut.
Socha is nu in balbezit. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kolasiński de bal. Kolasiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Princ probeert naar een medespeler te passen. Kolasiński is nu in balbezit. Grămadă rent richting de bal. Kolasiński onderschept slim de pass. Kolasiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gronek Team 47%, Fornal Tv 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gronek Team - Fornal Tv 1:1

46e minuut.
Sarakatsanos komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Tubaldi rent richting de bal. Tubaldi geeft een lange en hoge pass. Karner heeft problemen om de bal te vangen. Sarakatsanos rent richting de bal. Sarakatsanos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zniszczoł speelt de bal door. Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare verovert de bal door een tackle van achteren. Dawahare geeft een hoge lob. Muskała krijgt zijn hoofd ertegen. Al Mazem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Chipsah met een sublieme pass. Rocha geeft de bal voor. Sarakatsanos heeft problemen om de bal te vangen. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka schiet op doel. Çörekçi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gronek Team 62%, Fornal Tv 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gronek Team - Fornal Tv 1:1