Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łogiń Łódź Chomiczówka FC
takta Tactiek Legia Warszawa
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 46.3
adequate Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen good


11e minuut.
Iwańczyk met een snelle inworp. Joosten is nu in balbezit. Joosten passt de bal in één keer door. Calini rent richting de bal. Calini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łogiń Łódź - Chomiczówka FC 1:0

16e minuut.
Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott is nu in balbezit. Ott haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hoàng Khang de bal onder controle te krijgen. Czapla bokst de bal weg.

30e minuut.
Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Řičica rent richting de bal. Calini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Calini krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Calini passt de bal in één keer door. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk met een sublieme pass. Ott is nu in balbezit. Ott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ott rent richting de bal. Ott passt de bal zonder na te denken. Calini rent richting de bal. Calini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vukadinović passt de bal met de wreef. Pedota rent richting de bal. Pedota passt de bal zonder na te denken. Laureys is nu in balbezit. Laureys draait met de bal, schiet en ... Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogiń Łódź 43%, Chomiczówka FC 57%.
Łogiń Łódź - Chomiczówka FC 1:0

47e minuut.
Beiçola geeft een hoge lob. Laureys kopt de bal weg. Klungelig pakt Törker de bal. Pedota onderschept slim de pass. Pedota haalt uit met een fantastische trap. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Beiçola geeft een hoge lob. Laureys rent richting de bal. Kisteleki onderschept slim de pass. Kisteleki geeft een lange en hoge pass. Tarnowski kopt de bal weg. Czapla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogiń Łódź 64%, Chomiczówka FC 36%.
Łogiń Łódź - Chomiczówka FC 1:0