Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona92 zniczpruszkow
odwarzna Tactiek nowa
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 44.7
outstanding Schieten good
very good Passen average
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Auterio controleert de bal met de borst. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopoldsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leopoldsson krijgt een gele kaart. Vitry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitry zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kuczera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - zniczpruszkow 1:0

8e minuut.
Lugmao geeft de bal voor. Vitry is nu in balbezit. Vitry passt de bal in één keer door. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bożej speelt de bal door. Chulapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulapa passt de bal met de wreef. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński geeft een lange en hoge pass. Auterio kopt de bal weg. Daar is Osajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado geeft een lange en hoge pass. Bittencourt bokst de bal weg.

16e minuut.
Osajda passt de bal zonder na te denken. Vitry rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dačić neemt de hoekschop. Auterio kopt de bal weg. Kuczera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kalabić passt de bal met de wreef. Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić probeert naar een medespeler te passen. Vitry is nu in balbezit. Vitry draait met de bal, schiet en ... Kuczera bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dačić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vitry maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dačić met een snelle inworp. Osajda geeft een lange en hoge pass. Vitry rent richting de bal. Vitry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Duraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj passt de bal in één keer door. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - zniczpruszkow 2:0

35e minuut.
Lugmao probeert naar een medespeler te passen. Osajda met een sublieme pass. Dačić speelt de bal door. Vitry is nu in balbezit. Vitry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruppert rent richting de bal. Sheshchenko onderschept slim de pass. Sheshchenko schiet op doel. Kuczera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Duraj geeft een lange en hoge pass. Machado is nu in balbezit. Sheshchenko onderschept slim de pass. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - zniczpruszkow 3:0

44e minuut.
Bustos verovert de bal door een tackle van achteren. Bożej geeft de bal voor. Appolinário kopt de bal weg. Chulapa heeft problemen om de bal te vangen. Chulapa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dačić passt de bal zonder na te denken. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda draait met de bal, schiet en ... Kuczera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - zniczpruszkow 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 43%, zniczpruszkow 57%.
FC Barcelona92 - zniczpruszkow 4:0

48e minuut.
Dačić rent richting de bal. Dačić passt de bal met de wreef. Osajda met een sublieme pass. Vitry is nu in balbezit. Vitry haalt uit met een fantastische trap. Kuczera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - zniczpruszkow 5:0

53e minuut.
Czwertyński probeert naar een medespeler te passen. Duraj probeert naar een medespeler te passen. Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap. Kuczera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Machado de bal onder controle te krijgen. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda passt de bal met de wreef. Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ... Kuczera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vitry is nu in balbezit. Vitry haalt uit met een fantastische trap. Kuczera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - zniczpruszkow 6:0

58e minuut.
Bustos is nu in balbezit. Osajda onderschept slim de pass. Osajda probeert naar een medespeler te passen. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Desperat passt de bal zonder na te denken. Bustos rent richting de bal. Lupu begaat een overtreding. Lupu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Lugmao speelt de bal door. Machado rent richting de bal. Sheshchenko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sheshchenko krijgt een gele kaart. Machado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Füsi komt het veld opgelopen. Travieso komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić speelt de bal door. Osajda speelt de bal door. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap. Kuczera bokst de bal weg.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dávila komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bittencourt met een harde bal richting middenveld. Osajda kopt de bal weg. Daar is Vitry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kalabić rent richting de bal. Kalabić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chwalibogowski de bal. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lugmao geeft de bal voor. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dávila de bal. Dávila schiet op doel. Kuczera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona92 - zniczpruszkow 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 41%, zniczpruszkow 59%.
FC Barcelona92 - zniczpruszkow 7:0