Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zniczpruszkow FC Barcelona92
nowa Tactiek odwarzna
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 57.3
solid Schieten formidable
average Passen solid
average Verdedigen solid


2e minuut.
Chulapa met een sublieme pass. Desperat rent richting de bal. Desperat passt de bal zonder na te denken. Bustos is nu in balbezit. Bustos draait met de bal, schiet en ... Bittencourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Osajda probeert naar een medespeler te passen. Madrazo met een sublieme pass. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - FC Barcelona92 0:1

16e minuut.
Osajda passt de bal in één keer door. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert passt de bal met de wreef. Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko schiet op doel. Kuczera bokst de bal weg.

18e minuut.
Osajda probeert naar een medespeler te passen. Dačić controleert de bal met de borst. Chulapa maakt een afschuwelijke overtreding. Chulapa krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Madrazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrazo passt de bal zonder na te denken. Sheshchenko is nu in balbezit. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - FC Barcelona92 0:2

22e minuut.
Auterio geeft de bal voor. Desperat kopt de bal weg. Czwertyński probeert naar een medespeler te passen. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bożej met een sublieme pass. Chulapa is nu in balbezit. Chulapa passt de bal met de wreef. Desperat rent richting de bal. Desperat schiet op doel. Bittencourt bokst de bal weg.

35e minuut.
Auterio kopt de bal weg. Appolinário is nu in balbezit. Appolinário speelt de bal door. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Dačić rent richting de bal. Dačić passt de bal met de wreef. Daar is Vitry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitry schiet op doel. Kuczera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - FC Barcelona92 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zniczpruszkow 46%, FC Barcelona92 54%.
zniczpruszkow - FC Barcelona92 0:3

49e minuut.
Travieso is nu in balbezit. Travieso passt de bal in één keer door. Sheshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - FC Barcelona92 0:4

55e minuut.
Chwalibogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibogowski passt de bal zonder na te denken. Dačić probeert naar een medespeler te passen. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dačić met een sublieme pass. Sheshchenko rent richting de bal. Sheshchenko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vitry de bal. Vitry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Osajda de bal. Osajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Kuczera met een harde bal richting middenveld. Daar is Madrazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Sheshchenko rent richting de bal. Auterio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sheshchenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dávila komt het veld opgelopen. Osajda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vitry maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuczera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kalabić rent richting de bal. Kalabić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Appolinário met de inworp. Stanlej geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Dačić is nu in balbezit. Osajda rent richting de bal. Osajda passt de bal in één keer door. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Osajda passt de bal in één keer door. Dačić geeft een lange en hoge pass. Vitry rent richting de bal. Vitry schiet op doel. Kuczera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - FC Barcelona92 0:5

82e minuut.
Füsi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Takó geeft een hoge lob. Inworp. Madrazo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Travieso rent richting de bal. Travieso geeft de bal voor. Vitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zniczpruszkow - FC Barcelona92 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zniczpruszkow 54%, FC Barcelona92 46%.
zniczpruszkow - FC Barcelona92 0:6