Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Transformator CYK CYK Cykadelia Vidovers FC
523 Tactiek New
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 51.7
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Jordán de Urries met een harde bal richting middenveld. Daar is Kamenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamenský passt de bal zonder na te denken. Renusz rent richting de bal. Renusz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Meigas kopt de bal weg. Cure probeert de bal aan de voet te houden. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz draait met de bal, schiet en ... Panagiotou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Vidovers FC 0:1

9e minuut.
Hoàng Hiếu passt de bal zonder na te denken. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz passt de bal met de wreef. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Caratte heeft problemen om de bal te vangen. Lapko geeft een lange en hoge pass. Meigas kopt de bal weg. Renusz is nu in balbezit. Renusz haalt uit met een fantastische trap. Panagiotou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Vidovers FC 0:2

21e minuut.
Caratte passt de bal in één keer door. Cure is nu in balbezit. Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Renusz schiet op doel. Panagiotou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gauthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauthier passt de bal in één keer door. Renusz heeft problemen om de bal te vangen. Renusz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Vidovers FC 0:3

29e minuut.
Caratte maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cure is nu in balbezit. Renusz onderschept slim de pass. Renusz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ejtminowicz kopt de bal weg. Daar is Cure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba haalt uit met een fantastische trap. Panagiotou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Vidovers FC 0:4

43e minuut.
Ejtminowicz geeft de bal voor. Renusz kopt de bal weg. Klungelig pakt Meigas de bal. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Vidovers FC 0:5

44e minuut.
Łagódka passt de bal in één keer door. Cure heeft problemen om de bal te vangen. Renusz is nu in balbezit. Renusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Vidovers FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transformator CYK CYK Cykadelia 58%, Vidovers FC 42%.
Transformator CYK CYK Cykadelia - Vidovers FC 0:6

64e minuut.
Gauthier probeert naar een medespeler te passen. Caratte rent richting de bal. Caratte probeert naar een medespeler te passen. Grijalba rent richting de bal. Grijalba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Tomasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Vidovers FC 0:7

67e minuut.
Murdoch komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Caratte de bal. Caratte passt de bal in één keer door. Murdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdoch schiet op doel. Panagiotou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Vidovers FC 0:8

81e minuut.
Gauthier probeert naar een medespeler te passen. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba passt de bal zonder na te denken. Murdoch rent richting de bal. Murdoch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tomasson neemt vlug de vrije trap. Hoàng Hiếu kopt de bal weg. Bekrem is nu in balbezit. Viera onderschept slim de pass. Viera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transformator CYK CYK Cykadelia 66%, Vidovers FC 34%.
Transformator CYK CYK Cykadelia - Vidovers FC 0:8