Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Raczki KS Feniks
na a Tactiek Pio, Pio Gol...
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
49.9 gemiddelde waardering 49.3
adequate Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Souza Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. Souza Oliveira met een sublieme pass. Remień speelt de bal door. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Telunts is nu in balbezit. Zabojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabojowski speelt de bal door. Telunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Telunts haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Souza Oliveira kopt de bal weg. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedkov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Remień moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Remień kan niet meer verder spelen. Klungelig pakt Nedkov de bal. Usin komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kopp rent richting de bal. Hordyński verovert de bal door een tackle van achteren. Hordyński passt de bal in één keer door. Nedkov rent richting de bal. Nedkov haalt uit met een fantastische trap. Radev bokst de bal weg. Radev probeert naar een medespeler te passen. Telunts kopt de bal weg. Ohýnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohýnek schiet op doel. Radev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 60%, KS Feniks 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Raczki - KS Feniks 0:0

51e minuut.
Hordyński rent richting de bal. Hordyński passt de bal in één keer door. Telunts rent richting de bal. Telunts schiet op doel. Radev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Harder is nu in balbezit. Souza Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. Hordyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hordyński krijgt een gele kaart. Souza Oliveira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Souza Oliveira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Monsalve kopt de bal weg. Újhelyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Raczki - KS Feniks 0:1

64e minuut.
Daar is Rawicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawicz begaat een overtreding. Rawicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Raczki 49%, KS Feniks 51%.
Polonia Raczki - KS Feniks 0:1