Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norbit Team Warta Gorzów Wlkp.
Norbit Tactiek 1-4-4-2
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 53.6
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Inworp. Purcaru met een snelle inworp. Faur is nu in balbezit. Faur geeft een lange en hoge pass. Nigdelis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis geeft een hoge lob. Daar is Lonc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nigdelis onderschept slim de pass. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Faur verovert de bal door een tackle van achteren. Faur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Freytag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faur geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Norbit Team - Warta Gorzów Wlkp. 0:1

10e minuut.
Inworp. Purcaru met een snelle inworp. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobotka verovert de bal door een tackle van achteren. Sobotka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Nigdelis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norbit Team - Warta Gorzów Wlkp. 0:2

27e minuut.
Volanský is nu in balbezit. Blain verovert de bal door een tackle van achteren. Soulier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soulier krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Turecki probeert naar een medespeler te passen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Purcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Freytag de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Freytag rent richting de bal. Freytag schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norbit Team - Warta Gorzów Wlkp. 0:3

31e minuut.
Daar is Błaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faur speelt de bal door. Evgenikos rent richting de bal. Evgenikos geeft een hoge lob. Nigdelis maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopaňko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Sobotka passt de bal met de wreef. Nigdelis rent richting de bal. Adeeb rent richting de bal. Nigdelis verovert de bal door een tackle van achteren. Nigdelis draait met de bal, schiet en ... Kopaňko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Wnęk is nu in balbezit. Freytag onderschept slim de pass. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Norbit Team - Warta Gorzów Wlkp. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norbit Team 73%, Warta Gorzów Wlkp. 27%.
Norbit Team - Warta Gorzów Wlkp. 0:4

46e minuut.
Basso komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sobotka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olszanecki komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Baltaş speelt de bal door. Garbuz probeert de bal met de borst te controleren. Freytag is nu in balbezit. Freytag schiet op doel. Kopaňko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Evgenikos rent richting de bal. Evgenikos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Olszanecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basso. Olszanecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Evgenikos heeft problemen om de bal te vangen. Evgenikos geeft een hoge lob. Nigdelis kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Faur rent richting de bal. Faur passt de bal met de wreef. Freytag rent richting de bal. Freytag haalt uit met een fantastische trap. Kopaňko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norbit Team - Warta Gorzów Wlkp. 0:5

64e minuut.
Faur speelt de bal door. Olszanecki is nu in balbezit. Olszanecki passt de bal zonder na te denken. Evgenikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgenikos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Franklin rent richting de bal. Franklin geeft een lange en hoge pass. Croy kopt de bal weg. Basso is nu in balbezit. Basso draait met de bal, schiet en ... Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soulier geeft een lange en hoge pass. Freytag kopt de bal weg. Rio kan de bal niet met de borst controleren. Basso rent richting de bal. Basso schiet op doel. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rio rent richting de bal. Basso verovert de bal door een tackle van achteren. Basso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Garbuz rent richting de bal. Freytag verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Freytag is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Freytag legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Norbit Team - Warta Gorzów Wlkp. 0:6

85e minuut.
Faur passt de bal met de wreef. Olszanecki is nu in balbezit. Olszanecki geeft de bal voor. Freytag rent richting de bal. Freytag haalt uit met een fantastische trap. Kopaňko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kanerva passt de bal met de wreef. Blain rent richting de bal. Olszanecki begaat een overtreding. Olszanecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norbit Team 58%, Warta Gorzów Wlkp. 42%.
Norbit Team - Warta Gorzów Wlkp. 0:6