Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Feniks Transformator CYK CYK Cykadelia
Pio, Pio Gol... Tactiek 523
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
47.4 gemiddelde waardering 46.5
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Borets is nu in balbezit. Hoàng Hiếu onderschept slim de pass. Hoàng Hiếu speelt de bal door. Viera rent richting de bal. Viera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Hiếu rent richting de bal. Hoàng Hiếu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Borets rent richting de bal. Viera onderschept slim de pass. Kopp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viera raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Hiếu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

27e minuut.
Buluggiu speelt de bal door. Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi met een sublieme pass. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Lesivas speelt de bal door. Borets rent richting de bal. Viera verovert de bal door een tackle van achteren. Viera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Transformator CYK CYK Cykadelia 0:1

41e minuut.
Siladi met de inworp. Hoàng Hiếu met een sublieme pass. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera draait met de bal, schiet en ... Nedelcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Transformator CYK CYK Cykadelia 0:2

43e minuut.
Cure passt de bal met de wreef. Daar is Lapko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapko onderschept slim de pass. Pezinho rent richting de bal. Pezinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Transformator CYK CYK Cykadelia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 31%, Transformator CYK CYK Cykadelia 69%.
KS Feniks - Transformator CYK CYK Cykadelia 1:2

46e minuut.
Daar is Usin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz speelt de bal door. Viera rent richting de bal. Viera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Castelo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Hiếu. Castelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castelo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Meigas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siladi is nu in balbezit. Siladi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cure bereikt de bal nog maar net als eerste. Cure geeft een hoge lob. Pezinho probeert de bal aan de voet te houden. Usin rent richting de bal. Usin geeft de bal voor. Panagiotou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Usin met een snelle inworp. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz probeert naar een medespeler te passen. Viera rent richting de bal. Viera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 33%, Transformator CYK CYK Cykadelia 67%.
KS Feniks - Transformator CYK CYK Cykadelia 1:2