Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warta Gorzów Wlkp. Słowian Lublin
1-4-4-2 Tactiek 523.L4L.3AN
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 43.4
excellent Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Banaś rent richting de bal. Banaś passt de bal in één keer door. Hay rent richting de bal. Hay geeft een hoge lob. Freytag springt en kopt de bal. Csintalan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Słowian Lublin 1:0

6e minuut.
Sobczak probeert naar een medespeler te passen. Purcaru speelt de bal door. Banaś rent richting de bal. Banaś geeft een lange en hoge pass. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Słowian Lublin 2:0

9e minuut.
Freytag is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Lara speelt de bal door. Volanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Volanský geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Hay met een sublieme pass. Banaś rent richting de bal. Banaś passt de bal met de wreef. Cedeño rent richting de bal. Cedeño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Faur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faur passt de bal zonder na te denken. Purcaru rent richting de bal. Purcaru geeft een hoge lob. Cedeño springt en kopt de bal. Csintalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Faur speelt de bal door. Banaś rent richting de bal. Banaś probeert naar een medespeler te passen. Freytag is nu in balbezit. Freytag haalt uit met een fantastische trap. Csintalan bokst de bal weg. Kuranty rent richting de bal. Freytag verovert de bal door een tackle van achteren. Freytag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Słowian Lublin 3:0

23e minuut.
Pláštěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pláštěnka passt de bal met de wreef. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Słowian Lublin 3:1

28e minuut.
Gutfeld geeft een hoge lob. Purcaru rent richting de bal. Purcaru passt de bal met de wreef. Freytag is nu in balbezit. Freytag schiet op doel. Csintalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kuranty rent richting de bal. Kuranty geeft de bal voor. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Cedeño springt en kopt de bal. Csintalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Çelebi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faur probeert naar een medespeler te passen. Banaś is nu in balbezit. Banaś geeft de bal voor. Freytag maakt een snoekduik en kopt de bal. Csintalan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów Wlkp. 41%, Słowian Lublin 59%.
Warta Gorzów Wlkp. - Słowian Lublin 3:1

55e minuut.
Gutfeld met een snelle inworp. Arsenescu speelt de bal door. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Butterfield rent richting de bal. Butterfield passt de bal in één keer door. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zogović komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Purcaru rent richting de bal. Faur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faur geeft een lange en hoge pass. Marcisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Freytag springt en kopt de bal. Csintalan bokst de bal weg.

68e minuut.
Purcaru geeft een lange en hoge pass. Çelebi kopt de bal weg. Kurz heeft problemen om de bal te vangen. Freytag rent richting de bal. Freytag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Arsenescu onderschept slim de pass. Arsenescu met een sublieme pass. Zogović rent richting de bal. Zogović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Słowian Lublin 3:2

86e minuut.
Butterfield onderschept slim de pass. Butterfield speelt de bal door. Patakfalvi is nu in balbezit. Gutfeld onderschept slim de pass. Gutfeld geeft een lange en hoge pass. Csintalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów Wlkp. 41%, Słowian Lublin 59%.
Warta Gorzów Wlkp. - Słowian Lublin 3:2