Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Feniks Vidovers FC
Pio, Pio Gol... Tactiek New
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 48.1
good Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen good


12e minuut.
Inworp. Grzyb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castelo probeert naar een medespeler te passen. Nowak geeft een lange en hoge pass. Grijalba maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba rent richting de bal. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Csákányi passt de bal in één keer door. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz passt de bal in één keer door. Grijalba rent richting de bal. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bekrem geeft de bal voor. Inworp. Ustael met een snelle inworp. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Grijalba geeft een hoge lob. Csákányi rent richting de bal. Csákányi passt de bal zonder na te denken. Grijalba rent richting de bal. Grijalba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 55%, Vidovers FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Feniks - Vidovers FC 0:0

66e minuut.
Inworp. Castelo met de inworp. Murdoch rent richting de bal. Murdoch haalt uit met een fantastische trap. Radev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saavedra Muñoz komt het veld opgelopen. Pintér komt het veld opgelopen. Ociesa komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz passt de bal met de wreef. Həbibov geeft een hoge lob. Grijalba rent richting de bal. Grijalba draait met de bal, schiet en ... Radev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Remień probeert naar een medespeler te passen. Həbibov geeft een hoge lob. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - Vidovers FC 0:1

83e minuut.
Dzigoński onderschept slim de pass. Dzigoński geeft de bal voor. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov verovert de bal door een tackle van achteren. Həbibov geeft de bal voor. Radev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Saavedra Muñoz met de inworp. Ociesa rent richting de bal. Castelo is nu in balbezit. Ociesa verovert de bal door een tackle van achteren. Ociesa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 51%, Vidovers FC 49%.
KS Feniks - Vidovers FC 0:1