Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norbit Team Słowian Lublin
Norbit Tactiek P.523.L4.WLPD
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.3 gemiddelde waardering 41.3
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


10e minuut.
Pacuszka geeft een hoge lob. Błaszkiewicz is nu in balbezit. Kolcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolcu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelebi is nu in balbezit. Çelebi geeft een lange en hoge pass. Blain is nu in balbezit. Blain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kanerva bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterfield verovert de bal door een tackle van achteren. Butterfield geeft een hoge lob. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Garbuz geeft de bal voor. Inworp. Kolcu met de inworp. Butterfield is nu in balbezit. Butterfield schiet op doel. Kopaňko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Mijata met een sublieme pass. Kolcu is nu in balbezit. Kolcu passt de bal met de wreef. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano schiet op doel. Kopaňko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norbit Team - Słowian Lublin 0:1

29e minuut.
Butterfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Croy begaat een overtreding. Butterfield is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sopârlă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wnęk heeft problemen om de bal te vangen. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Butterfield is nu in balbezit. Butterfield geeft een lange en hoge pass. Daar is Wnęk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitagliano verovert de bal door een tackle van achteren. Vitagliano draait met de bal, schiet en ... Kopaňko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kolcu met de inworp. Butterfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterfield geeft de bal voor. Daar is Vitagliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. Kopaňko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lonc heeft problemen om de bal te vangen. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Norbit Team - Słowian Lublin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norbit Team 66%, Słowian Lublin 34%.
Norbit Team - Słowian Lublin 0:2

46e minuut.
Basso komt het veld opgelopen. Dzięgielewski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Sopârlă met de inworp. Lonc probeert naar een medespeler te passen. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Garbuz probeert de bal met de borst te controleren. Kolcu onderschept slim de pass. Kolcu passt de bal met de wreef. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vitagliano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lara komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sopârlă met een sublieme pass. Butterfield rent richting de bal. Butterfield met een sublieme pass. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pustelak passt de bal in één keer door. Franklin is nu in balbezit. Franklin passt de bal met de wreef. Basso bereikt de bal nog maar net als eerste. Basso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pacuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuszka geeft een lange en hoge pass. Pláštěnka speelt de bal door. Klungelig pakt Vitagliano de bal. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pláštěnka probeert de bal met de borst te controleren. Pustelak is nu in balbezit. Sopârlă begaat een overtreding. Sopârlă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norbit Team 52%, Słowian Lublin 48%.
Norbit Team - Słowian Lublin 0:2