Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warta Gorzów Wlkp. Red Bull Chorzów
1-4-4-2 Tactiek malyszadam
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 41.1
very good Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Evgenikos geeft een hoge lob. Kiszkurno speelt de bal door. Vujović geeft een lange en hoge pass. Schnuphase is nu in balbezit. Schnuphase draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Freytag is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madl. Freytag raakt geblesseerd tijdens het duel. Evgenikos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Freytag rent richting de bal. Freytag schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Volanský onderschept slim de pass. Rio rent richting de bal. Rio passt de bal zonder na te denken. Freytag rent richting de bal. Freytag draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Volanský geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujović met de inworp. Schnuphase is nu in balbezit. Schnuphase schiet op doel. Baltaş bokst de bal weg.

24e minuut.
Grzybczyk speelt de bal door. Olszanecki onderschept slim de pass. Gilde is nu in balbezit. Gilde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Red Bull Chorzów 0:1

27e minuut.
Faur probeert naar een medespeler te passen. Purcaru rent richting de bal. Purcaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Freytag de bal. Freytag draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Evgenikos geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Ati kan de bal niet met de borst controleren. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warta Gorzów Wlkp. - Red Bull Chorzów 1:1

31e minuut.
Soulier geeft een hoge lob. Nigdelis kopt de bal weg. Klungelig pakt Madl de bal. Freytag rent richting de bal. Freytag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Red Bull Chorzów 2:1

40e minuut.
Grzybczyk is nu in balbezit. Grzybczyk passt de bal zonder na te denken. Schnuphase rent richting de bal. Schnuphase haalt uit met een fantastische trap. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warta Gorzów Wlkp. - Red Bull Chorzów 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów Wlkp. 43%, Red Bull Chorzów 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warta Gorzów Wlkp. - Red Bull Chorzów 2:2

47e minuut.
Faur probeert naar een medespeler te passen. Luczak probeert naar een medespeler te passen. Freytag rent richting de bal. Freytag haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Red Bull Chorzów 3:2

47e minuut.
Schnuphase met een sublieme pass. Gilde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis draait met de bal, schiet en ... Kiszkurno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Red Bull Chorzów 4:2

49e minuut.
Gilde bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnuphase rent richting de bal. Nigdelis is nu in balbezit. Faur geeft een lange en hoge pass. Freytag krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Soulier verovert de bal door een tackle van achteren. Evgenikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgenikos passt de bal in één keer door. Freytag rent richting de bal. Freytag haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cialfi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mudra komt het veld opgelopen. Purić komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Linderoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Linderoth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilde rent richting de bal. Gilde haalt uit met een fantastische trap. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Olszanecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Purcaru de bal. Vujović geeft een lange en hoge pass. Schnuphase rent richting de bal. Schnuphase schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Faur rent richting de bal. Faur passt de bal zonder na te denken. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Red Bull Chorzów 5:2

78e minuut.
Evgenikos geeft de bal voor. Freytag kopt de bal weg. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis draait met de bal, schiet en ... Kiszkurno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Red Bull Chorzów 6:2

84e minuut.
Soulier passt de bal zonder na te denken. Purcaru met een sublieme pass. Daar is Cialfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis schiet op doel. Kiszkurno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - Red Bull Chorzów 7:2

86e minuut.
Vujović probeert naar een medespeler te passen. Grzybczyk met een sublieme pass. Schnuphase bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnuphase schiet op doel. Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów Wlkp. 46%, Red Bull Chorzów 54%.
Warta Gorzów Wlkp. - Red Bull Chorzów 7:2