Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Chorzów Warta Gorzów Wlkp.
malyszadam Tactiek 1-4-4-2
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 52.1
goed Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Banaś geeft de bal voor. Daar is Abd-al-Ati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faur met een sublieme pass. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag schiet op doel. Kiszkurno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Banaś geeft de bal voor. Klungelig pakt Nigdelis de bal. Freytag is nu in balbezit. Freytag draait met de bal, schiet en ... Kiszkurno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 0:1

9e minuut.
Vujović rent richting de bal. Vujović passt de bal met de wreef. Schnuphase bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnuphase schiet op doel. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 1:1

10e minuut.
Nigdelis probeert naar een medespeler te passen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru geeft een hoge lob. Freytag is nu in balbezit. Freytag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 1:2

12e minuut.
Faur met een sublieme pass. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Faur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faur geeft een lange en hoge pass. Freytag heeft problemen om de bal te vangen. Freytag draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Madl de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 1:3

18e minuut.
Purcaru met een snelle inworp. Faur geeft een lange en hoge pass. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 1:4

19e minuut.
Daar is Schnuphase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilde rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutfeld. Gilde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gilde neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purcaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faur geeft een lange en hoge pass. Nigdelis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 1:5

27e minuut.
Klungelig pakt Madl de bal. Nigdelis rent richting de bal. Daar is Nigdelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nigdelis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hay is nu in balbezit. Vujović begaat een overtreding. Hay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sobczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castellin kopt de bal weg. Faur geeft een lange en hoge pass. Nigdelis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hay rent richting de bal. Volanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Volanský geeft de bal voor. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ostrev verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrev geeft een lange en hoge pass. Schnuphase bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnuphase haalt uit met een fantastische trap. Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 2:5

45e minuut.
Castellin is nu in balbezit. Nigdelis verovert de bal door een tackle van achteren. Nigdelis passt de bal in één keer door. Purcaru geeft een hoge lob. Freytag maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chorzów 70%, Warta Gorzów Wlkp. 30%.
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 2:5

47e minuut.
Cichy is nu in balbezit. Cichy geeft een lange en hoge pass. Gilde rent richting de bal. Gilde schiet op doel. Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 3:5

57e minuut.
Inworp. Cialfi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Faur geeft een hoge lob. Cialfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag onderschept slim de pass. Freytag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 3:6

60e minuut.
Mudra komt het veld opgelopen. Purić komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Faur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rybarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnuphase onderschept slim de pass. Schnuphase schiet op doel. Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 4:6

62e minuut.
Freytag met een sublieme pass. Nigdelis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schnuphase. Nigdelis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nigdelis kan niet meer verder spelen. Golde komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Faur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faur met een sublieme pass. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Purcaru geeft een hoge lob. Golde kopt de bal weg. Klungelig pakt Mudra de bal. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag haalt uit met een fantastische trap. Kiszkurno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld passt de bal in één keer door. Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaś geeft een hoge lob. Freytag springt en kopt de bal. Kiszkurno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Purcaru passt de bal met de wreef. Faur speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Hay de bal onder controle te krijgen. Freytag is nu in balbezit. Freytag haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kiszkurno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chorzów 58%, Warta Gorzów Wlkp. 42%.
Red Bull Chorzów - Warta Gorzów Wlkp. 4:7